Резюме від 24 квітня 2018

Анна

Офис-менеджер, администратор, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

старший спеціаліст відділу іпотечного кредитування

з 06.2008 по 02.2012 (3 роки 8 місяців)
ПАТ "ВТБ Банк", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Аналіз кредитоспроможності позичальників, а саме розрахунок коефіцієнтів, аналіз кредитної історії позичальників, проведення аналізу застави; прийняття рішення про затвердження або відмову видачі кредиту; проведення консультацій з клієнтами, проведення реструктуризацій по кредитам, виконування завдань відділу супроводження іпотечних кредитів, складання звітів, робота з простроченою заборгованістю. Також додатково виконувала обов'язки асистента Управління.

Адміністратор служби прийому та розміщення (СПР).

з 08.2007 по 05.2008 (9 місяців)
Готель "Хрещатик", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи по прийому та розміщенню гостей; виконання індивідуальних замовлень та задоволення претензій гостей; робота з кореспонденцією та ведення журналу реєстрацій; розробка та організація екскурсійних програм для гостей готелю; ведення фінансової звітності СПР; проведення касових операцій під час розрахунків гостей за послуги готелю.

Спеціаліст відділу іпотечного андеррайтингу (кредитний аналіз).

з 12.2006 по 08.2007 (8 місяців)
ЗАТ «Міжнародний Іпотечний Банк», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Аналіз кредитоспроможності позичальників, а саме розрахунок коефіцієнтів, аналіз кредитної історії позичальників, проведення аналізу застави; прийняття рішення про затвердження або відмову видачі кредиту; виконування обов’язків секретаря кредитного комітету.

Менеджер зовнішньо-економічної діяльності.

з 09.2004 по 12.2006 (2 роки 3 місяці)
ТОВ «Євроліфтсервіс», Киев (Постачання та подальше обслуговування ліфтів та ескалаторів)

Телефонні переговори та листування за допомогою електронної пошти із зарубіжними (англомовними) постачальниками; участь у проведенні зустрічей із зарубіжними гостями; формування комерційних пропозицій; укладання договорів; переклад технічної документації; організація транспортних послуг.

Освіта

МАУП

Факультет: «Економіка і підприємництво» Спеціальність: «Фінанси». Спеціалізація: «Міжнародна економіка та фінанси», Киев
Вища, з 2005 по 2008 (2 роки 6 місяців)

НТУУ "КПІ"

Факультет лінгвістики, спеціальність - переклад (англ. мова), Киев
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

ОСОБИСТІ ТА ДІЛОВІ ЯКОСТІ: відповідальність, порядність, організованість; стремління удосконалювати знання та практичні навички в роботі; працьовита, комунікабельна, рішуча, привітна, делікатна, тактична, віддана, доброзичлива, уважна; завжди сумлінно виконую свої службові обов’язки; подобається працювати ефективно, як самостіно, так і в команді.
ХОББІ: йога, туризм, читання, малювання

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: