Резюме від 21 квітня 2018

Іванна

Адміністратор, менеджер, асистент, помічник, 11 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офіціант/адміністратор

з 09.2016 по нині (7 років 8 місяців)
ЗигЗаг, Киев (Обслуговування (Кафе бар))

Обслуговування клієнтів.
робота з програмою Aiko; реклама в соціальних мережах; підготовка зображення (фото) для соц.мереж; робота з касою; участь в розробці меню; аналіз ринку конкурентів; спілкування з клієнтами; вирішення конфліктних ситуацій; контроль закупок; робота в команді з понад 25 людьми; робота з баром; ведення замовлення на всіх його стадіях (формати заходів: сoffee break, коктейль, фуршет, банкет); консультація гостей по алкоголю (бар має широкий вибір алкогольних напоїв з різних країн і регіонів); переоблік запасів.

Освіта

КНТЕУ

ФЕМП, "Фінанси підприємства", Киев
Вища, з 2015 по 2017 (1 рік 5 місяців)

Додаткова інформація

Стресостійкість, толерантність, підвищена відповідальність , цілеспрямованість, самостійність. Маю аналітичний склад розуму, неконфліктна.
Що у мене добре виходить- пошук: людей, місць, інформації та інших ресурсів та їхній аналіз. Виявлення помилок, знаходження альтернативних вирішень різних завдань.
Чітко виконую необхідні завдання. Знаю як правильно побудувати робочий процес. Націлена на результ. Прагну гармонічної та насиченої роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: