Резюме від 15 лютого 2024 PRO

Григорий

Администратор ресторана, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бар-менеджер

з 11.2023 по нині (6 місяців)
The truffle by Andriy Dromov, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Організація роботи бару, включаючи планування графіка працівників та управління запасами.
2. Розробка та впровадження ефективних барних стандартів обслуговування та приготування напоїв.
3. Контроль якості та дотримання стандартів приготування напоїв.
4. Навчання та мотивація персоналу, забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів.
5. Управління фінансовими показниками бару, зокрема контроль над бюджетом та звітністю.
6. Робота з постачальниками та контроль за постачанням необхідними інгредієнтами та обладнанням.
7. Розвиток та впровадження нових барних концепцій та акцій для привертання клієнтів.

Адміністратор ресторану

з 07.2023 по 09.2023 (2 місяці)
аквапарк Hawaii, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль персоналу та підготовка ресторану до відкриття
Проміжне виконання завдань за чек листом
Своєчасне замовлення госп товарів для ресторану
Контроль касової дисципліни
Організація та мотивація
персоналу
Закриття каси та здавання звітів

Администратор

з 03.2022 по 10.2022 (7 місяців)
Kokopelli, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль персоналу та підготовка ресторану до відкриття
Проміжне виконання завдань за чек листом
Своєчасне замовлення госп товарів для ресторану
Контроль касової дисципліни
Організація та мотивація
персоналу
Закриття каси та здавання звітів

Старший Бармен

з 09.2020 по 10.2023 (3 роки 1 місяць)
Pizza & grill, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Составление и отправка заявок на закупку товара, контроль качества и выдачи напитков согласно калькуляционным картам, проверка исправности барного
оборудования, составление графика для барного персонала.

Бар-менеджер

з 01.2020 по 08.2020 (7 місяців)
Мистер кет, Одеса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контроль и соблюдение стандартов.
Качественный подбор персонала в команду.
Обучение сотрудников и проведение проработок для сотрудников.
Составление КК и ТК.
Наставлять, мотивировать и улучшать навыки работы.

Бармен

з 10.2017 по 01.2020 (2 роки 3 місяці)
Pizza & grill, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготовление и выдача напитков, соблюдение санитарных норм, соблюдение стандартов заведения.

Бармен

з 08.2014 по 03.2015 (7 місяців)
Olio pizza, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Помощник бармена

з 06.2014 по 08.2014 (2 місяці)
Olio pizza, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Одесское Высшее Профессиональне Училище Морского Туристического Сервиса 26

Су-шеф - судновой, официант - судновой, Одесса
Середня спеціальна, з 2015 по 2017 (2 роки)

Знання і навички

Миксология

Знання мов

Англійська — вище середнього

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: