Резюме від 21 червня 2018 PRO

Анна

Коректор, літературний редактор, копірайтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Кременчук
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Київ, Кременчук, Львів, Одеса, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

учитель української мови й літератури

з 01.2011 по 05.2017 (6 років 4 місяці)
Кременчуцький ліцей інформаційних технологій № 30, Кременчук (Освіта, наука)

Досягнення моїх учнів (КНВК № 30): 2012 рік – І місце в міському етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури (Петросян Роксолана, 7-В клас).
2013-2014 н. р. – І місце в міському етапі, ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури (Петросян Роксолана, 8-В клас); ІІ й ІІІ місце в міському етапі конкурсу знавців української мови імені П. Яцика (Петросян Роксолана, 8-В клас і Бішир Денис, 6-А клас – відповідно); І місце в міському й ІІІ місце в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН (Петросян Роксолана, 8-В клас).
2014 рік – І місце в міському етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури (Петросян Роксолана, 9-В клас), ІІІ місце в міському етапі конкурсу знавців української мови імені П. Яцика (Деньга Назарій, 7-А клас); І місце в міському й ІІ місце в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН (Петросян Роксолана, 9-В клас).
2015-2016 н. р. – ІІІ місце в міському етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури (Петросян Роксолана, 10-Б клас); ІІ місце в міському етапі конкурсу знавців української мови імені П. Яцика (Петросян Роксолана, 10-Б клас), І місце в міському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН (Петросян Роксолана, 10-Б клас).
2016-2017 н. р. – ІІІ місце в міському етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури (Петросян Роксолана, 11-Б клас); І й ІІ місця в міському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН (Драбчак Карина, 9-Б клас, Гритчина Діана, 9-В клас, Латухіна Ксенія, 9-В клас).
2017-2018 рік – І місця в міському, а також ІІ й ІІІ місця в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН (Гритчина Діана, 10-Б клас, Латухіна Ксенія, 10-Б клас, Драбчак Карина, 10-Б клас).
Публікації: Добро і зло в казці «Хуха-Моховинка» [Електронний ресурс] / Г. Старчик. – Режим доступу: http://metodportal.com/node/12299
Примітка: у публікації ім'я "Ганна". 2016 року на підставі свідоцтва про народження (виданого повторно) серія І – КЕ № 250080 ім’я змінено на «Анна».

Освіта

Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

Філологічний факультет, українська мова та література, Харків
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 11 місяців)

2008 року здобула диплом бакалавра, філолога, викладача української мови й літератури; 2009 року здобула диплом магістра, філолога, викладача української мови й літератури. Протягом навчання пройшла курс "Викладання української мови як іноземної"

Додаткова освіта та сертифікати

Кременчуцьке педагогічне училище імені А. С. Макаренка (учитель початкових класів, учитель інформатики початкових класів)

2001-2004

Знання і навички

Впевненість

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Володіння мовами: українська, російська, англійська (середній В1), польська (середній).
Володіння комп'ютером: упевнений користувач.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: