Резюме від 3 травня 2020 PRO

Світлана

Фахівець з питань зайнятості, спеціаліст державної служби, фінансист, аналітик, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто проживання:
Звягель
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями

з 09.1994 по нині (29 років 8 місяців)
Новоград -Волинський міський центр зайнятості, Новоград-Волинський (Послуги для населення та бізнесу)

Анализ ринку праці, пошук вакансій та потенційних претендентів, надання послуг роботодавцям, як в межах Законів України "Про зайнятість населення", "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття", так і в більш широкому спектрі (кадрове діловодство, нарахування заробітної плати та соціальних виплат, робота з державними реєстрами)
Ведення ділової переписки , аналіз та правильне застосування в роботі законодавчої бази (юридичний аспект, бухгалтерський), аналіз статистичних показників, динаміки подій, робота з великими масивами інформації, складання звітності, кошторисів, перспективних програм, бюджетних програм. Досвід ведення переговорів та співбесід з різними категоріями клієнтів. Кар'єра - від спеціаліста відділу статистики, програм зайнятості до заступника начальника відділу взаємодії з роботодавцями

Освіта

Дніпропетровський державний університет

Єкономічний факультет, Дніпро
Вища, з 1989 по 1993 (3 роки 8 місяців)

Спеціальність - економіка та соціологія праці

Додаткова освіта та сертифікати

Проект USAID "Навчальні програми професійного зростання"

2017, стажування в Боснії та Герцеговині

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Користувач ПК Email Робота з оргтехнікою Уважність Ведення документації Вміння чітко планувати та розподілити робочий час Аналізувати події, статистичні дані, робити висновки, прогноз Вміння працювати як в команді, так і самостійно Ділове листування

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

До роботи ставлюся дуже відповідально, пунктуальна, позитивна. Маю великий досвід роботи з клієнтами, володію хорошою пам'яттю, готова до відряджень (у тому числі довгострокових)
Прагну до вдосконалення, люблю відвідувати тренінги, курси, лекції, цікавлюся новинами політики, економіки, законодавства. Планую в найближчому майбутньому вдосконалити початковий рівень англійської мови. Швидко засвоюю нові знання. Добре орієнтуюся в інтернет-ресурсах.
Люблю подорожувати, прихильник здорового способу життя. Сповнена сил і надій! Відкрита для пропозицій в різних сферах діяльності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: