Резюме від 17 червня 2020

Андрій

Начальник управления, отдела статистической отчетности, 28 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Київський національний економічний університет

Маркетинг, Киев
Вища, з 1988 по 1995 (6 років 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Київський національний авіаційний університет

2013

Додаткова інформація

з 11.2018р.по даний час заступник начальника відділу статистичної звітності НБУ АТ «БАНК "СІЧ». Формування та надання до НБУ фінансової та статистичної звітності по формах та в строки, відповідно до постанови НБУ №120. Забезпечення достовірності та об'єктивності статистичної звітності.

з 06.2016р.-10.2018р.- начальник відділу статистичної звітності та контролю АТ «БАНК РОДОВІД». Формування та надання до НБУ фінансової та статистичної звітності по формах та в строки, відповідно до постанови НБУ №129. Забезпечення достовірності та об'єктивності статистичної звітності.
Формування вихідних даних для складання статистичних довідок по структурі балансу Банку.
Розрахунки економічних нормативів.


2015р.-2016р. -начальник відділу статистичної звітності та контролю ПАТ «БАНК «СОФІЙСЬКИЙ». Формування та надання до НБУ фінансової та статистичної звітності по формах та в строки, відповідно до постанови НБУ №129. Формування та надання до ФГВФО форм звітності.
Забезпечення достовірності та об'єктивності статистичної звітності.
Формування вихідних даних для складання статистичних довідок по структурі балансу Банку.
Розрахунки економічних нормативів.

2013р.- жовтень 2014р. - начальник відділу звітності ПАТ «Комерційний банк «Даніель» (Формування та надання до НБУ фінансової та статистичної звітності по формах та в строки, відповідно до постанови НБУ №124.
Забезпечення достовірності та об'єктивності статистичної звітності.
Формування вихідних даних для складання статистичних довідок по структурі балансу Банку.
Розрахунки економічних нормативів.
Контроль виконання обов'язкових резервних вимог.
Формування та надання статистичної звітності для керівництва Банку.
Контроль за змінами та доповненнями до Законів України, Положень, нормативних актів Національного банку України з питань, що стосуються компетенції Відділу.
Розробка положень, регламентів, методик, а також проектів наказів, розпоряджень з питань, що відносяться до діяльності Відділу).
2005р. - квітень 2012р. - начальник відділу кредитних операцій Київської філії АКБ “Базис” (кредитування юридичних та фізичних осіб та видача гарантій); обов'язки : розгляд пакету документів на видачу кредиту, формування кредитної справи, винесення за засідання кредитної комісії філії пропозиції щодо кредитування клієнтів, підготовка та відправлення документів щодо видачі кредитів для затвердження до Головного банку, контроль та внесення кредитних угод в АБС, контроль (здійснення) бухгалтерських проводок по нарахуванню відсотків за користування кредитом, комісій за надані гарантії, здійснення бухгалтерських проводок по погашенню відсотків за користування кредитом фізичними особами, розрахунок та формування резерву для відшкодування можливих втрат за кредитними операціями філії, оцінка фінансового стану позичальників, проведеня перевірок заставленого майна, здійснення фінансової та статистичної звітності до Головного банку за вимогами НБУ

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: