Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 червня 2020

Олександр

Помічник керівника, Assistant General Manager, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник капітана

з 08.2019 по нині (4 роки 8 місяців)
ГРЕЙН-ТРАНСШИПМЕНТ, Миколаїв (Сільське господарство, агробізнес)

Заступник начальника штабу

з 09.2018 по 08.2019 (11 місяців)
ВМС ЗСУ, Одеса (Охорона, безпека, оборона)

Організовував роботу керуючого підрозділу у межах делегованих начальником повноважень. У разі відсутності начальника виконував його обов’язки. Брав участь у розробці проектів нормативних актів, інструкцій, методичних матеріалів. Організовував роботу з накопичення та аналізу даних. Аналізовував стан і тенденції розвитку за напрямками,вносив пропозиції щодо усунення негативних і закріплення позитивних тенденцій. Забезпечував організацію надання підпорядкованим підрозділам організаційної, методичної та практичної допомоги у виконанні покладених на них завдань та функцій. Організовував та здійснював контроль діяльність підрозділів. Організовував та очолював взаємодію з іншими урядовими та приватними установами,як в Україні так і за її межами. Подавав у межах своєї компетенції начальнику пропозиції про призначення на посади, звільнення з посад та переміщення посадових осіб, своєчасне заміщення вакансій, заохочення та накладання стягнень.
Забезпечував дотримання підлеглими нормативно-правових актів з питань внутрішнього трудового розпорядку, законності. Здійснював контроль за веденням діловодства, збереженням документів згідно з чинним законодавством.

Помічник капітана

з 05.2014 по 09.2018 (4 роки 4 місяці)
ВМС ЗСУ, Одесса (Охорона, безпека, оборона)

Здійснював планування рейсу, керування та маневрування судном за будь-яких умов. Забезпечував організацію суднової служби, заміщав капітана та приймав на себе командування судном у разі необхідності. Здійснював контроль за належною організацією праці та відпочинку. Забезпечував правильне використання, обслуговування та утримання в справному технічному стані електронавігаційних приладів. Забезпечував своєчасне постачання судна та належне зберігання незнищувального запасу продуктів харчового постачання та питної води, їх правильне витрачання та облік.

Освіта

АВМС ім.П.С.НАХІМОВА

Судноводіння морського та річкового транспорту, Севастополь
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Canandian Forces Language School (English military language)

4 місяці

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS Office

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Цілеспрямований, виконавчий та відповідальний працівник, люблю працювати тільки на позитивний результат. Здатен вирішувати поставленні завдання в мінімальні сроки і з мінімальними ресурсами.Маю гарні організаторські здібності. Вмію знаходити спільну мову з будь-якою людиною та мотивувати її на роботу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: