Резюме від 15 серпня 2018

Татьяна

Администратор проекта

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація


Мета: заміщення вакантної посади адміністратора

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:
2014—2018рр. — Національний педагогічний університет імені М.П.Драгоманова (факультет української філології спеціальність «Літературний редактор », освітньо-кваліфікаційний рівень — бакалавр).

Досвід роботи:
Липень-серпень 2016р. – розшифровка та редагування аудіо-інтерв`ю.

Липень – серпень 2018р. – ТОВ «Новий канал», проект «Хто проти блондинок».

Обов`язки: пошук і підбір реквізиту, ведення таблиці з обліку наявного реквізиту; організація розвозки для учасників та знімальної групи; створення заявок на транспорт в програмі “1С”; заповнення маршрутних листів; робота з ведучою (контроль графіку та створення комфортних умов для роботи); контроль гриму учасниць та ведучої відповідно до графіку зйомки; організація роботи стажерів та контроль виконання поставлених задач); організація кейтерінгу.

Освітньо-кваліфікаційна практика:
Жовтень – листопад 2016р.
Травень – червень 2017р.
редакторська практика - програма «Абзац», «Новий Канал» - журналіст. Обов`язки: пошук тем для зйомок сюжетів; розшифровка відзнятих матеріалів; участь та допомога у знімальному процесі;

Особисті якості:
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичлива, енергійна, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно розмірковувати, старанно і відповідально ставлюсь до покладених на мене обов’язків, пунктуальна. Можу працювати в стресовому режимі та режимі мультизадачності, швидко реагую та знаходжу шляхи вирішення проблем. Ніколи не зупиняюсь на досягнутому, прагну постійного самовдосконалення як у професійному плані, так і в особистих якостях. Незаміжня. Шкідливих звичок не маю. Готова до ненормованого робочого дня.

Додаткові відомості:
•Досконало володію українською та російською мовами, англійська - Intermediate;
•Практичний досвід роботи з комп’ютером ( MS Office : Word, Excel, Outlook, PowerPoint)
•Досвід роботи з програмою “1С”: створення заявок на витрати коштів та фінансових звітів на основі них; заявки на транспорт)
•Володію практичними навичками редактора та коректора;


Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: