Резюме від 17 серпня 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4990398

Фармацевт, медична сестра, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Іллінці
Готовий працювати:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

медична сестра маніпуляційного кабінету та функціональної діагностики

з 08.2016 по нині (7 років 8 місяців)
КП "ЦПМСД" Іллінецької міської ради

В маніпуляційному кабінеті :
1. Виконувала призначені лікарем процедури, дозволені до виконання середнім медичним персоналом. 2. Допомагала при проведенні маніпуляцій, які має право виконувати тільки лікар. 3. Виробляла взяття крові з вени для біохімічних досліджень і відправляла її в лабораторію. 4. Забезпечувала строгий облік і зберігання ліків групи А і Б в спеціальних лікарських шафах. 5. Забезпечувала суворе дотримання всіх правил асептики і антисептики в кабінеті при проведенні процедур. 6. Стерилізувала інструментарій та матеріал відповідно до діючих інструкцій. 7. Своєчасно складала вимоги на інструментарій, обладнання, медикаменти і перев`язувальний матеріал і отримувала необхідне в установленому порядку. 8. Вела за встановленою формою необхідну облікову документацію кабінету: журнали обліку аналізів, наркотичних отруйних засобів і препаратів, що підлягають кількісному обліку. 9. Забезпечувала санітарно-гігієнічне утримання процедурного кабінету. 10. Систематично підвищувала професійну кваліфікацію шляхом участі в конференціях для середнього медичного персоналу, організованих в лікарні. 11. Виїджала на визова з лікарем денною швидкою допомогою.
В кабінеті функціональної діагностики:
1. Володіла основними методиками функціональної діагностики: технікою знімання електрокардіограм,реєстрацією спірограм,пульсоксиметрію,доплер вагітним,проводила індекс маси тіла, хворим на цукровий діабет та ожиріння.
2.Вела медичну документацію.
3.Дотримувалась принципів медичної деонтології.
4.Постійно удосконалювала свій професійний рівень.

Освіта

Гайсинський медичний коледж, Одеський національний медичний університет

Лікувальна справа,фельдшер, Гайсин
Незакінчена вища, з 2012 по 2016 (3 роки 10 місяців)

Фельдшера трудяться в різних установах, як в якості помічників лікарів, так і самостійно там, де лікар не покладений по штату - і в цьому їхня відмінність від медичних сестер. Зокрема, посада фельдшера передбачена:

На швидкої допомоги (фельдшер швидкої допомоги);
У здравпунктах великих організацій (фельдшер здоровпункту);
На фельдшерсько-акушерських пунктах у селах, скорочено званих ФАП.
Професія фельдшера трохи відрізняється від лікаря швидкої допомоги і дільничного терапевта. Ці посади мають багато спільного і практично однакові обов'язки.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: