Резюме від 23 квітня 2017

Алёна

Экономист, менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фрілансер

з 12.2016 по нині (7 років 5 місяців)
Диплом-центр, Киев (написання дипломних проектів)

Кошторисник

з 04.2013 по 11.2016 (3 роки 7 місяців)
ТОВ МНВП Союз, Житомир (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Фрілансер

з 10.2011 по 02.2013 (1 рік 4 місяці)
Диплом-центр, Киев (написання дипломних проектів)

Освіта

Национальный университет "Острожская академия"

Экономическая кибернетика, Острог
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Access 1С:Бухгалтерія Delphi C++ MS FrontPage

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

ДОСВІД РОБОТИ:
У 2010 році (березень - квітень) – проходила практику на базі Житомирської обласної дирекції АТ «Райффайзен Банк Аваль» в м. Житомирі, асистент менеджера по роботі з фізичними та юридичними особами (формування пакету документів для відкриття/закриття депозиту).
У 2008 році (червень - липень) – проходила практику на базі Житомирської обласної дирекції АТ «Райффайзен Банк Аваль» в м. Житомирі, асистент провідного економіста по роботі з фізичними та юридичними особами (формування та супровід документів для відкриття/закриття іпотеки); асистент по роботі з PR-менеджентом та рекламою.

ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ:
Протягом навчання в академії була кореспондентом газети «Острозька академія» (сторінка економічних новин), секретарем голови наукового клубу «Економіст», одним з організаторів студентських круглів столів та конференцій економічного факультету

У 2008 році - учасник Всеукраїнської міжвузівської студентської конференції «Проблеми і перспективи розвитку економіки в умовах ринку» м. Острог; наукова робота «Власний капітал комерційних банків на сучасному етапі розвитку банківської системи»

У 2009 році - призер IV Міжнародної міжвузівської студентської конференції «Проблеми і перспективи розвитку економіки в умовах ринку» м. Острог; наукова робота «Моделювання обсягів фінансових ресурсів комерційних банків» (Диплом І ступеня)

У 2009 році - учасник ІІІ Міжнародної молодіжної науково-практичної конференції «Научный потенциал молодежи – будущему Беларуси» Поліському державному університеті, м. Пінськ, Республіка Білорусь; наукова робота «Прогнозування обсягів фінансових ресурсів комерційних банків».

У червні 2009 року – захист бакалаврської роботи «Економіко-математичні методи в управлінні капіталом комерційного банку» (91 - «відмінно»)

В квітні 2010 року - учасник ІV Міжнародної молодіжної науково-практичної конференції «Научный потенциал молодежи – будущему Беларуси» Поліському державному університеті, м. Пінськ, Республіка Білорусь; наукова робота «Управление финансовыми ресурсами коммерческого банка на основе математических моделей оптимизации»

У червні 2010 року – захист дипломної роботи «Математичні методи управління фінансовими ресурсами підприємств та банків України» (91 – «відмінно»)

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
маю хороші аналітичні та організаторські здібності, дисциплінована, відповідальна, тактовна, комунікабельна, наполеглива, ініціативна. Шкідливих звичок не маю.

ІНТЕРЕСИ:
аналітика, прогнозування, моделювання та управління економікою, журналістика.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: