Резюме від 31 травня 2022 PRO

Людмила

Юрист, финансист, менеджер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу

з 06.2012 по нині (11 років 11 місяців)
Головне управління ДПС у Харківській області, Харків (адміністрування податків, юридичний супровід податкових спорів)

Правове супроводження діяльності організації та представнцтво інтересів у судах при розв'язанні спорів з платниками податків, зокрема, з майнових податків, щодо правильності застосування штрафних санкцій за прострочення сплати податків, несплату податків та повноти та правильності визначення фізичними особами - підприємцями пподатків та зборів.

Освіта

ХГІ "Народна Українська Академія", ХДПУ ім. Г. С. Сковороди

Економіка підприємств, правознавство, Харків
Вища, з 1996 по 2006 (10 років 1 місяць)

У період з 1996 року по 2000 рік навчалася у ХГІ "Народна Українська Академія", отримала спеціальність - економіст. У період з 2003 по 2006 рік навчалася в ХДПУ ім. Г. С. Сковороди (інститут післядипломної освіти) за спеціальністю - правознавство.

Додаткова освіта та сертифікати

ПП "Промінь" курсы "Таможенный декларант"

декабрь 2011года

Куратор онлайн-шкіл, університет Lift

2022, 5 місяців

Знання і навички

Користувач ПК Google Впевненість Проведення презентацій Добре орієнтуюсь у законодавстві України

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Німецька — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Юрчик Людмила – 14 квітня 1978 року народження.

Освіта – вища : у 2000 році закінчила ВУЗ «Народна українська академія» факультет – бізнес-управління: спеціальність – економіка підприємств, кваліфікація - економіст;
у 2006 році закінчила інститут післядипломної освіти Харківського педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди зі спеціальності – «Правознавство», отримала диплом спеціаліста кваліфікація -юрист.
З 2000 по 2005 роки працювала у Контрольно-ревізійному відділі по Харківському району на посадах контролера-ревізора, старшого контролера-ревізора та провідного контролера-ревізора. В посадові обов’язки входило проведення перевірок та ревізій повноти та ефективності використання бюджетними та комунальними установами коштів, отриманих з бюджету.
З 2005 по 2008 роки працювала в Державній податковій інспекції Харківського району на посаді головного податкового інспектора сектору апеляцій. В посадові обов’язки входило розгляд скарг платників податків на податкові повідомлення-рішення, прийняті за результатами перевірок, звернень громадян та надання роз’яснень з податкових питань фізичним та юридичним особам. З 2012 року по даний час працюю у відділі адмінстрування податків з фізичних осіб. З червня 2012 року працювала на посаді старшого інспектора юридичного управління податкової інспекції.
З 2017 року очолюю відділ із супроводження в судах податкових спорів з адміністрування податків з фізичних осіб ГУ ДПС у Харківській області.
У грудні 2011 року пройшла курси з дисципліни "Митний декларант" на базі ПП "Промінь" та отримала свідоцтво. Працюю з програмою QD Professional.
У травні 2022 рокц отримала сертифікат "Куратор онлайн-шкіл", університет Lift.
Достатньо володію ПК, вільно розмовляю та пишу українською та російською мовами, англійською мовою володію зі словником, німецька - початковий рівень.
Відповідальна, легко та швидко вчуся новому, готова до роботи в команді, у своїй роботі націлена на результат.
Бажано знайти роботу у фінансовій сфері, юриспруденції, ЗЕД діяльності з оплатою праці від 20000 грн. на місяць. Маю бажання та можливість досягнути відповідного результату, працюючи у Вашій команді.

Чекаю Ваші пропозиції!
Завчасно дякую.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: