Резюме від 7 травня 2024 PRO

Юрій

CEO, генеральний директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 07.2019 по 03.2020 (8 місяців)
ТОВ «Завод Смілянська Хлодня», Сміла (Харчова промисловість)

Керівництво виробничо-господарською та фінансово-економічною діяльністю компанії – одним з найбільших виробників заморожених овочів, фруктів та ягід (IQF заморожування) в Україні (12 000 т. продукції на рік). Управління та контроль діяльності всіх структурних одиниць. Організація їхньої взаємодії. Розробка та затвердження бізнес-плану розвитку компанії. Контроль за його виконання. Актуалізація архітектури бізнесу. Регламентація основних бізнес-процесів. Організація системи продажів. Організація розробки та реалізації виробничих програм. Організація системи закупівель. Контроль за виконанням планових виробничих, комерційних та фінансових показників бізнес-напряму. Складання та захист бюджетів бізнес-напряму.

Досягнення: Розроблено та затверджено бізнес-план розвитку компанії. Створено організаційно-управлінську структуру. Регламетовано та впроваджено основні бізнес-процеси. Побудовано системи продажу та закупівель. Організовано та впроваджено систему планування виробництва та виконання виробничих програм. Проведено модернізацію виробничих потужностей. Компанія переведена зі збиткової до прибуткової. Підписано контракти на постачання продукції та організовано співпрацю з компаніями з Угорщини, Румунії, Польщі, Німеччини, Ізраїлю, Білорусі.

Директор з розвитку бізнесу

з 12.2015 по 04.2018 (2 роки 4 місяці)
ПАТ "Концерн Хлібпром", Львів (Харчова промисловість)

Керівництво виробничо-господарською та фінансово-економічною діяльністю млинового бізнес-напряму компанії (два млинові комплекси загальною потужністю 5000 т. зерна на місяць). Управління та контроль діяльності всіх структурних одиниць. Організація їхньої взаємодії. Розробка та затвердження бізнес-плану розвитку бізнес-напряму. Контроль за його виконання. Оптимізація архітектури бізнесу. Регламентація основних бізнес-процесів. Організація системи продажів. Організація розробки та реалізації виробничих програм. Організація системи закупівель. Контроль за виконанням планових виробничих, комерційних та фінансових показників бізнес-напряму. Складання та захист бюджетів бізнес-напряму.

Досягнення: Розроблено та затверджено бізнес-план розвитку бізнес-напрямку. Створено організаційно-управлінську структуру. Регламетовано та впроваджено основні бізнес-процеси. Побудовано системи продажу та закупівель. Організовано та впроваджено систему планування виробництва та виконання виробничих програм. Проведено модернізацію виробничих потужностей. Збільшено показники виходів продукції ( загальний вихід борошна з 75% до 78%. Вищий сорт – до 60%). Підписано контракти на постачання продукції та організовано співпрацю з Nestle Ukraine та Mareven Food Ukraine. Досягнуто угоди про постачання продукції для фабрик Nestle S.A. в Туреччині. Організовано співпрацю з ПАТ Аграрний фонд

Генеральний директор

з 01.2012 по 07.2015 (3 роки 6 місяців)
ТОВ "Агрофірма "Обрій", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Створення бізнесу з "0". Будівництво архітектури бізнесу. Розробка стратегії розвитку підприємства. Регламентація бізнес-процесів. Організація системи продажу, виробництва та закупівель. Керівництво виробничо-господарської та фінансово-економічної діяльністю компанії. Управління та контроль діяльності всіх структурних одиниць підприємства. Організація їхньої взаємодії. Розробка та виконання бюджету підприємства. Забезпечення показників зростання прибутку компанії, частки ринку, обсягів продажу відповідно до встановлених торгових та фінансових показників.

Досягнення: Побудований бізнес з «0». Створено організаційно-управлінську структуру компанії. Розроблено та впроваджено стратегію розвитку підприємства. Регламентовано та впроваджено основні бізнес-процеси. Створено системи продажу, виробництва та закупівель. Досягнуто основних фінансово-економічних показників: обсяги виробництва та реалізації, EBIT. Підписано та реалізовано контракти з іноземними партнерами (Німеччина, Нідерланди, Данія)

Голова правління

з 10.2007 по 04.2010 (2 роки 6 місяців)
ПАТ "Луцьк Фудз", Луцьк (Харчова промисловість)

Керівництво виробничо-господарської та фінансово-економічної діяльності компанії (FMCG). Управління діяльностю та контроль всіх структурних одиниць підприємства. Організація їхньої взаємодії. Розробка та реалізація стратегії, бізнес-плану, бюджету підприємства. Забезпечення показників зростання прибутку компанії, частки ринку, обсягів продажу відповідно до встановлених акціонерів торгових та фінансових показників через:

- розробку та впровадження ефективної організаційної структури підприємства;

- розробку та впровадження бізнес-процесів;

- розробку та реалізацію стратегії компанії;

- формування та реалізація маркетингової та збутової політики;

- забезпечення виконання виробничих планів та планів продажів.

- розробку та реалізацію асортиментної та цінової політики;

- впровадження передових технологій у виробництво;

- побудова ефективної логістики компанії.

Досягнення: Переведення підприємства зі збиткового до прибуткового, збільшення обсягу продажів у 1,7 раза, EBITDA у 1,8 разу, зростання частки ринку компанії у натуральному вираженні з 31% до 36%, у грошовому – з 18% до 29%, успішний ребрендинг, вихід на ринки США, Німеччини, країн Балтії.

Директор з розвитку

з 07.2007 по 09.2008 (1 рік 2 місяці)
ТОВ "СКФ" «Сімферопольська кондитерська фабрика», Сімферополь (Харчова промисловість)

Разработка видения, миссии и целей предприятия. Разработка стратегии развития.Розробка бачення, місії та цілей підприємства. Розробка стратегії розвитку. Побудова, розвиток, оптимізація системи продажів. Підготовка та реалізація конкретних програм розвитку підприємства (у тому числі програм з розвитку нових напрямків бізнесу, розвитку нових ринків). Робота з міністерствами, відомствами та великими торгывельними структурами України. Участь у тендерах, конкурсних закупівлях, аукціонах. Розробка програм з оперативного реагування на кризові та нестандартні ситуації.

Досягнення: Збільшення обсягу продажів на 30%, переведення підприємства зі збиткового до прибуткового, перемога у національних тендерах, вихід на зарубіжні ринки, розширення каналів продажу.

Комерційний директор

з 09.2006 по 07.2007 (10 місяців)
ПАТ ВТКФ "Ласощі" (Івано-Франківська кондитерська фабрика), Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

Керівництво фінансово-господарською діяльністю підприємства у галузі матеріально-технічного забезпечення, збуту продукції. Розробка перспективних та поточних планів матеріально-технічного забезпечення та збуту продукції. Аналіз ринку, розробка та реалізація маркетингової та збутової стратегії компанії. Розробка та реалізація асортиментної та цінової політики. Розробка та реалізація комплексу заходів, що підвищують ефективність продажів. Побудова, розвиток, оптимізація системи продажів. Проведення переговорів та укладання договорів з контрагентами підприємства з комерцыйних та фінансових питань.

Досягнення: Збільшення доходу від реалізації продукції на 46%, чистий прибуток - в 5,4 разу, створення національної дистрибуції, що призвело до підвищення капіталізації підприємства. Підприємство продано іноземному інвестору.

Керівник відділу продажу

з 06.2002 по 09.2006 (4 роки 3 місяці)
ТОВ "Нектар", Луцьк (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Створення відділу продажу з «0». Участь у формуванні стратегічних та операціних планів розвитку відділу збуту. Розробка сортиментної та цінової політики. Розробка планів з продажу та залучення нових клієнтів. Організація виконання та контроль виконання планів продажу та розвитку території. Проведення переговорів із клієнтами та постачальниками. Аналіз, контроль та управління дебіторською заборгованістю. Підбір та управління торговою командою.

Досягнення: Створення відділу продажу з «0» ( організаційно-управлінська структура, функціонал, бізнес-процеси, клієнтська база та алгоритм взаємодії з клієнтами, система планування та документообігу, система мотивації відділу продажів, система планування, контролю та звітності). Залучення до пакетів ТМ «АВК», «УМВ», «Балтімор», «Jaffa», «Квітень» «Донецький БКК». Створення системи дистрибуції у Волинській, Львівській та Рівненській областях. Досягнення обсягу продажу 2 млн. гривень на місяць.

Освіта

Волинський національний університет

Финанси, экономіст, Луцьк
Вища, з 2006 по 2008 (2 роки)

Новосибірське вище військово-політичне училище

Заступник командира роти, Новосибірськ
Вища, з 1986 по 1990 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Міжнародна консалтингова компанія H-art, 08 Стратегічне планування, управління фінансами компані

2008

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Пользователь Internet MS Outlook Internet Explorer Email Outlook Express Express

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Італійська — середній

Додаткова інформація

Имею опыт более 10 лет в планировании, разработке и реализации стратегических инициатив и проектов.
Использую системный подход в процессе управления компанией.
Имею опыт управления (председатель правления (генеральный директор) крупной, системной национальной торгово-производственной компании-лидере в своей отрасли, полного, эффективного и успешного управления производственно-хозяйственной и финансово-экономической деятельностью предприятия, управления всеми процессами, направленными на производство и реализацию конкурентоспособной, востребованной продукции на рынке для увеличения прибыли, и развития предприятия
Имею успешный опыт:
- создания эффективной структуры предприятия;
- внедрения эффективной системы управления предприятием.
( сертификаты ISO 9001:2008 , аудит ООО «ТЮФ Рейланд Украина», ISO 22000 ( HACCP)
- разработки, внедрения и оптимизации бизнес-процессов;
- разработки, внедрения и реализации стратегии предприятия (планирование, реализация, контролинг);
- организации и управления работой направления маркетинга;
- разработки и выполнения портфеля заказов, планов продаж, производственных программ;
- разработки и реализации ассортиментной и ценовой политики;
- опыт построения, развития, оптимизации системы продаж (развитие каналов сбыта, опыт работы с дилерами и дистрибьюторами)
- работы с иностранными партнерами (ВЭД – экспорт-импорт);
- работы с национальными торговыми сетями;
- выведения новых товаров на рынок.
Личные качества:
- лидер;
- высокие организаторские способности;
- аналитический склад ума;
- умение спрогнозировать ситуацию;
- самостоятельно принимать адекватные решения, брать ответственность за свои действия;
- умение достигать поставленных целей;
- достойный переговорщик, имеющий международный опыт ( ФРГ, Нидерланды, Восточная Европа, Россия, Средняя Азия, Китай;
- высокая лояльность к бизнесу.
Знание английского языка на уровне, позволяющем вести деловые переговоры.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: