Резюме від 26 грудня 2022 PRO

Олександр

Технічний директор, менеджер проєкту, головний конструктор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний інженер-конструктор

з 10.2018 по нині (5 років 7 місяців)
Corum Group, Київ (Гірнича промисловість)

Керівництво розробкою конструкторської документації для виготовлення нових продуктів (модернізації, створення індивідуальних виконань) за вимогами замовника, із забезпеченням конкурентоздатного технічного рівня виробу у рамках Стратегії розвитку Компанії. Сприяння передконтрактній підготовці по новому устаткуванню; проведенню приймальних випробувань; сертифікації і супроводі продукту при серійному виробництві; підготовці і поданню патентів на винаходи. Участь в просуванні продукту на ринках присутності компанії.

Керівник проектів

з 02.2017 по 10.2018 (1 рік 8 місяців)
Corum Group, Киев (Гірнича промисловість)

Планування, організація і контроль виконання робіт за проектом "Очисний комбайн КДК500". Управління рисками і ресурсами проекту. Моніторинг виконання проекту на усіх етапах. Керівництво проектом по розробці технічної документації на механізовані кріплення типу ДТР. Розробка технико-коммерческих пропозицій.

Технічний директор

з 06.2015 по 12.2016 (1 рік 6 місяців)
BEIJING CORUM MACHINERY, Beijing (Гірнича промисловість)

Організація виробництва і технічного розвитку компанії на виробничому майданчику в Китаї. Контроль якості, надійності і конкурентоспроможності продукції, що випускається. Складання проектної і технічної документації. Організація сервісного обслуговування продукції, що випускається. Аналіз вимог ринку Китаю до гірничо-шахтного устаткування і підготовка техніко-комерційних пропозицій. Проведення технічних презентацій з гірничо-шахтного обладнання на шахтах та вугільних холдингах КНР. Проведення переговорів із потенційними клієнтами (вугільними компаніями). Технічний нагляд процесу виготовлення обладнання на заводах-партнерах у Китаї. Проведення технічних аудитів підприємств постачальників. Розробка пропозицій щодо зниження трудомісткості виробництва та собівартості обладнання на заводах-партнерах у Китаї. Підтримка інжинірингу Corum Group та китайського партнера зі створення обладнання з інноваційними та високотехнологічними рішеннями.

Технічний менеджер

з 07.2014 по 06.2015 (11 місяців)
Corum Group, Киев (Гірнича промисловість)

Аналіз вимог ринку Китаю до гірничо-шахтного обладнання та підготовка техніко-комерційних пропозицій. Аналіз ринку постачальників компонентів та комплектуючих виробників у Китаї для обладнання виробництва Corum Group. Адаптація гірничо-шахтного обладнання Corum Group для ринку Китаю. Адаптація конструкторсько-технологічної документації гірничо-шахтного обладнання виробництва Corum Group до застосування на виробництві у Китаї. Розробка ТЗ та плану заходів щодо модернізації існуючого обладнання та розробки нового.

Головний конструктор проекту

з 06.2011 по 07.2014 (3 роки 1 місяць)
ООО "Машиностроитель", Донецьк (Гірнича промисловість)

Керівництво проектами з розробки конструкторської документації та ремонту на імпортне гірничо-шахтне обладнання: очисні комбайни МВ-410, МВ-450, МВ-444, КGS-245, JOY; редуктора скребкових конвеєрів PKPL-15, PKPL-25, PSPL-15, PSPL-25. Керівництво проектом із розробки стенду для силових випробувань редукторів. Керівництво ремонтом: комбайн прохідницький КСП-42; комбайни очисні УКД200-250, УКД300, УКД400. Розробка конструкторської документації на створюваний прохідницький комбайн КП110Б.

Головний конструктор проекту

з 08.1996 по 06.2011 (14 років 10 місяців)
ГП "Дондіпровуглемаш", Донецьк (Гірнича промисловість)

Головний конструктор проекту:
Керівництво проектами з розробки та впровадження очисних комбайнів УКД300, УКД400 та ін. Ведення переговорів. Супровід техніки на виробництві та в шахті.
Провідний конструктор:
Розробка та впровадження механізованих кріплень ДМ, КДД, ДТ, скребкових конвеєрів, стругових установок та ін.

Електрослюсар, гірник, прохідник

з 07.1988 по 02.1991 (2 роки 7 місяців)
Різні шахти, Хрустальний (Гірнича промисловість)

Освіта

ДонНТУ

Економіка підприємства, Донецьк
Вища, з 2011 по 2013 (2 роки)

ДонНТУ

МАШ, інженер-механік, Донецьк
Вища, з 1991 по 1996 (5 років)

ПТУ 17

Електрослюсар підземний, Хрустальний
Середня спеціальна, з 1986 по 1987 (1 рік)

Додаткова освіта та сертифікати

Rema Tip-Top, Munich, Repair of mining equipment

1998

Представництво SKF, Київ, Комплексні рішення для добувної та переробної промисловості.

2003

Донецька державна академія управління, Менеджмент виробничої сфери (машинобудування)

1998

D.Client School (Academy DTEK), Київ, Залучення та розвиток найкращих клієнтів

2021

MGI, Київ, Курси англійської мови

2018, 2022

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Adobe Photoshop AutoCAD CorelDRAW КОМПАС SolidWorks КОМПАС-3D Adobe Малювання Підготовка та проведення презентацій Інжиніринг Розробка та організація виробництва новоствореного продукту Технічний нагляд процесу виготовлення продукції Виведення продукції на ринок Керівництво проектами Конструювання, виконання розрахунків Контроль якості виготовлення на заводах Розробка ТУ, технічних завдань Ведення переговорів та рекламних компаній (у т. ч. за кордоном) Комунікаційні навички усні та письмові Підготовка техніко-комерційних пропозицій

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Наукова діяльність:
Статті в журналах та наукових виданнях.
Автор (співавтор) 26 патентів на винаходи.

Нагородження:
Знак «Шахтарська слава» – 3 ступеня, почесні грамоти.

Водійське посвідчення:
Категорiї В, С.

Військова служба:
Радянська Армія, сержант, м. Хабаровськ

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: