Ілона
Менеджер ресторану, керуючий
- Age:
- 27 years
- City of residence:
- Zaporizhzhia
- Ready to work:
- Dnipro, Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10132018
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Менеджер ресторану. Керуючий ресторану.
Сервіс - це емоція. Не те, що про нас думають, а те, що про нас відчувають.
Саме за це я люблю свою роботу.
Кухня і зал - два світи, які створюють атмосферу гостинності та щирості, коли людина відчуває
себе особливою, улюбленою. Досвід роботи на всіх позиціях у ресторані допомогає знайти
саме ці точки у кардіограмі, яка відворює серцебиття такого живого і потужного організму, як
ресторан. Саме досвід навчив уваги до деталей і дрібниць, навчив бачити світ очима гостя,
Особисті дані дивитися глибше, бачити художні деталі і маленькі нюанси.
Ім'я
Досвід роботи
Ілона Золотарьова
Адреса Менеджер ресторану Bull Butcher and Wine чер 2021 - теп. час
Запоріжжя, Київ, Дніпро
Запоріжжя
Номер телефону
[
2. Організація та керування роботи персоналу ( офіціант, бармени, мийниці)
[
4. Створення і введення таблиць з технологічними картами кухні та бару.
Дата народження
11-01-1997 5. Складання плану і проведення навчання з персоналом де відкривалися такі теми, як сервіс,
методи продажу, психологічний стан працівників, успіхи і факапи у роботі, розбір і вирішення
Місце народження
місто Василівка їх.
6. Організація та координація постачання посуду, барної продукції, хоз товарів.
Стать
Жіноча 7. Створення графіку роботи персоналу.
8. Проведення співбесід на посади: офіціант, бармен, адміністратор, касир.
Національність
Українка 9. Стажування та адаптація нових працівників.
10. Організація банкетів і дегустацій.
Сімейний стан
Незаміжння 11. Створення чек листів, посадових інструкцій.
12. Організація івентів, корпоративів для команди.
Інтереси 13. Контроль і проведення інвентарізації бару, посуду.
14. Ведення кассової дисцепліни протягом дня, відкриття, закриття зміни, закриття рахунків,
розрахування гостей, програма OpenStore, 1C.
Психологія. Сервіс- 15. Контроль технічної частини ресторану.
менеджмент. Спорт.
Адміністратор ресторану Криша миру лют 2019 - чер 2021
Запоріжжя
1. Відкриття та закриття закладу
2. Ведення касоввої дисцепліни.
3. Зустріч і розсадка гостей.
4. Вирішення конфліктних сітуацій.
5. Організація і проведення фуршетів, банкетів.
6. Робота з персоналом ( графіки роботи, навчання, мотивація )
7. Ведення внутрішньої звітності.
8. Контроль роботи технічної частини ресторану.
Су-шеф ресторану Криша миру січ 2017 - січ 2021
Запоріжжя
1. Контроль приготування та видачі страв на всіх процесах.
2. Контроль наявності необхідних продуктів та на півфабрикатів.
3. Формування правильних заявок на продукти, контроль якості привезених продуктів і їх
зберігання.
4. Ведення графіку роботи персоналу.
5. Керування та навчання підлеглих.
6. Контроль та дотриманням санітарних стандартів та правил харчування.
7. Участь у розбробці нового меню, сезоних страв.
8. Проведення інвентарізації.
9. Розробка калькуляційних карт.
Similar candidates
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Kyiv, Lviv
,
more 2 cities
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 UAH, Kyiv
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Dnipro, Vinnytsia
,
more 8 cities
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Dnipro, Vinnytsia
,
more 8 cities
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Kyiv