Ілона
Менеджер ресторану, керуючий
- Вік:
- 27 років
- Місто проживання:
- Запоріжжя
- Готовий працювати:
- Дніпро, Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10132018
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Менеджер ресторану. Керуючий ресторану.
Сервіс - це емоція. Не те, що про нас думають, а те, що про нас відчувають.
Саме за це я люблю свою роботу.
Кухня і зал - два світи, які створюють атмосферу гостинності та щирості, коли людина відчуває
себе особливою, улюбленою. Досвід роботи на всіх позиціях у ресторані допомогає знайти
саме ці точки у кардіограмі, яка відворює серцебиття такого живого і потужного організму, як
ресторан. Саме досвід навчив уваги до деталей і дрібниць, навчив бачити світ очима гостя,
Особисті дані дивитися глибше, бачити художні деталі і маленькі нюанси.
Ім'я
Досвід роботи
Ілона Золотарьова
Адреса Менеджер ресторану Bull Butcher and Wine чер 2021 - теп. час
Запоріжжя, Київ, Дніпро
Запоріжжя
Номер телефону
[
2. Організація та керування роботи персоналу ( офіціант, бармени, мийниці)
[
4. Створення і введення таблиць з технологічними картами кухні та бару.
Дата народження
11-01-1997 5. Складання плану і проведення навчання з персоналом де відкривалися такі теми, як сервіс,
методи продажу, психологічний стан працівників, успіхи і факапи у роботі, розбір і вирішення
Місце народження
місто Василівка їх.
6. Організація та координація постачання посуду, барної продукції, хоз товарів.
Стать
Жіноча 7. Створення графіку роботи персоналу.
8. Проведення співбесід на посади: офіціант, бармен, адміністратор, касир.
Національність
Українка 9. Стажування та адаптація нових працівників.
10. Організація банкетів і дегустацій.
Сімейний стан
Незаміжння 11. Створення чек листів, посадових інструкцій.
12. Організація івентів, корпоративів для команди.
Інтереси 13. Контроль і проведення інвентарізації бару, посуду.
14. Ведення кассової дисцепліни протягом дня, відкриття, закриття зміни, закриття рахунків,
розрахування гостей, програма OpenStore, 1C.
Психологія. Сервіс- 15. Контроль технічної частини ресторану.
менеджмент. Спорт.
Адміністратор ресторану Криша миру лют 2019 - чер 2021
Запоріжжя
1. Відкриття та закриття закладу
2. Ведення касоввої дисцепліни.
3. Зустріч і розсадка гостей.
4. Вирішення конфліктних сітуацій.
5. Організація і проведення фуршетів, банкетів.
6. Робота з персоналом ( графіки роботи, навчання, мотивація )
7. Ведення внутрішньої звітності.
8. Контроль роботи технічної частини ресторану.
Су-шеф ресторану Криша миру січ 2017 - січ 2021
Запоріжжя
1. Контроль приготування та видачі страв на всіх процесах.
2. Контроль наявності необхідних продуктів та на півфабрикатів.
3. Формування правильних заявок на продукти, контроль якості привезених продуктів і їх
зберігання.
4. Ведення графіку роботи персоналу.
5. Керування та навчання підлеглих.
6. Контроль та дотриманням санітарних стандартів та правил харчування.
7. Участь у розбробці нового меню, сезоних страв.
8. Проведення інвентарізації.
9. Розробка калькуляційних карт.
Схожі кандидати
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Дніпро, Вінниця
,
ще 8 міст
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Дніпро, Вінниця
,
ще 8 міст
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Київ, Львів
,
ще 2 міста
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Київ
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Київ