Resume from May 12, 2023 File

Vahe

Шеф-повар

Age:
38 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Єсаян Ваге Едікович

Контакти: моб.тел [open contact info](look above in the "contact info" section),
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Особисті дані: Дата народження: 25.04.1986
Місце проживання: м. Львів,
вул. Тракт Глинянський, 161в/15.
Мета: шеф-кухар

Досвід роботи:
05.2021 –до тепер готельно-ресторанний комплекс
«RAMADA»
(c. Зимна Вода, вул. Яворівська, 2а)
Посада: шеф-кухар
Обов’язки:
o запуск з «0» напряму кавказької кухні, страв у казані, у печі, мангалі та коптільні,

o розробка меню,

o приготування страв кавказької, європейської та української кухні,

o розробка технологічних карт,

o робота з постачальниками, закупівля продуктів,

o розподіл завдань та контроль за роботою персоналу,

o дотримання правил і стандартів закладу.

10.2020-04.2021 PUB HOUSE PARADISE
(Львів, вул. Липинського, 36)
Посада: шеф-повар
Обов’язки:

1
o створення концепції закладу з «0»,

o організаційні роботи у запуску в роботу ресторану,

o розробка технологічних карт,

o спілкування з гостями та приготування страв,

o контроль за роботою персоналу,

o складання графіків працівників,

o закупівля продуктів,

o прийом замовлень на бенкети,

o розробка меню,

o підбір та відбір персоналу.

03.2020-10.2020 ресторан «Анхор»
(Львів, вул. Земельна, 23)
Посада: шеф по м’ясу
Обов’язки:
o маринування м’яса

o приготування страв на мангалі,

o складання технологічних карт,

o дотримання правил і стандартів закладу.

2018 -2019 ресторан «Мацоні»
(Львів, вул. Пекарська, 28)
Посада: шеф-кухар
Обов’язки:
o приготування страв кавказької кухні,

o розробка технологічних карт,

o робота з постачальниками,

o контроль за роботою персоналу,

o складання графіків виходу працівників,

o дотримання правил і стандартів закладу.

2
2019 - 2023 Edem Resort Medical & SPA
(с. Стрілки, Львівська обл.)
Посада: обслуговування бенкетів VIP-клієнтів (по запрошенню)
Обов’язки:
o пошук постачальників продуктів для ексклюзивних страв,

o приготування страв бенкетного меню,

o приготування м’яса у присутності гостей,

o шоу-подача страв,

o спілкування з гостями,

o дотримання правил і стандартів закладу.

2013 -2018 ресторан «Багратіоні»
(Львів, вул. Чорновола, 59)
Посада: шеф по м’ясу
Обов’язки:
o маринування м’яса,

o приготування страв на мангалі,

o розробка технологічних карт,

o дотримання правил і стандартів закладу.

Професійні навики:
володіння навиками сервісного обслуговування клієнтів, вирішення конфліктних ситуацій,
робота з «важкими» клієнтами, координація роботи персоналу, контроль роботи
працівників, прийом замовлень на бенкети, підбір і відбір персоналу, його навчання та
атестація. Ефективна взаємодія з постачальниками.

Додаткові відомості:
 PC – користувач (Windows, MS Office, Internet, соціальні мережі);
 водій категорії В

3
Особисті якості: відповідальний, комунікабельний, вмію працювати в команді,
пунктуальний, цілеспрямований, чесний та порядний, з почуттям гумору.

4

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: