Resume from March 23, 2024 PRO

Олександр

Шеф-кухар, 40 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
30 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Chef-кухар, су-шеф, універсал

from 10.2023 to now (7 months)
Fit&Fast, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Підбір обладння та інвентарю.
-Створення та формування технологічних та калькуляційних карт(прорахунки брутто та нетто, food coast і тд).
-Створення тех.документації(посадова інструкція кухарів, check-лист кухаря).
-Підбір та введення POS-системи.
-Підбір команди на кухню, навчання.
-Підбір постачальників та робота з ними.

Бренд-шеф

from 10.2023 to 11.2023 (1 month)
PRO Ukrainske, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Авторське меню.
-Підбір посуду.
-Підбір інвентарю.
-Часткова закупка обладнання.
-Створен тех. карт та калькуляційних карт.
-Підбір та навчання персоналу.
-Підбір POS-систем та внесення даних.
-Підбір постачальників.

Бренд-шеф

from 09.2023 to 10.2023 (1 month)
Vitaliano pizza&sushi, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення консепту для проекту. Підбір та закупівля обладнання та інвернтарю. Створення та проробка меню з калькуляційними та технологічними картами. Навчання персоналу. Підбір та налагодження співпраці з постачальниками.

Шеф кухар

from 11.2021 to 12.2022 (1 year 1 month)
Rice baby, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкривав даний заклад з нуля, в обов‘язки входило:
-визначення,прорахунок та покупка потрібного обладнання.
-створення калькуляційних та технологічнихкарт, прорахунок food cost страв, брутто та нетто.
-проведення співбесід та підбір людей в команду.
-навчання персоналу з нуля.
-ведення всієї технічної документації(бланки списання, бланки закупки і тд).
-закупки.
-прорахунок місячного плану продаж.
-підбір операційно POS-системи та налаштування в роботу.
-систематизація процесів.

Шеф кухар

from 09.2019 to 11.2020 (1 year 2 months)
Villa Familia, Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)

В даному ресторані з нуля ставив процес суші.
-створення калькуляційних та технологічних карт.
-відбір та навчав персонал.
-займався веденням тех.документації та research по продажах всіх позиції.
-організація роботи з постачальника.
-аналізував ринок конкурентів та створював стратегії роботи на кожен місяць.
-аналіз цінової політи продукції.

Кухар універсал

from 07.2016 to 01.2019 (2 years 6 months)
Маменорі, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

В даному ресторані працював на позиції:
-кухар універсал.
-заготівельник.
-сушист.

Су-шеф

from 12.2014 to 11.2015 (11 months)
Meat boy and girls, Poland, Warszawa (Готельно-ресторанний бізнес)

Стейк хаус у Варшаві:
-робота з хоспером.
-робота з відкритим мангалом.
-ведення тех.документації(бланки списання, прихід, закупка, графіки)
-за відсутності шефа, повність виконував його обов‘язки.
-контроль видачі страв.
-контроль дотримання санітарних норм.
-контроль заготівельного цеху.

Су-шеф

from 05.2014 to 11.2014 (6 months)
Spa hotel Diva ****, Poland, Kołobrzeg. (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював на позиції су-шефа:
-займався організаціїними питаннями. -відповідав за закупки.
-контроль видачі страв.
-якість роботи заготівельного цеху. -проробка нових страв.
-ведення технічної документації(бланки списання, розхідні та прихідні бланки, складання графіків).

Education

ВПУ СОТ

Програмування та ремонт ПК, ремонт та обслугоування лічильно обчислювальних машин. Продаваць не продовольчих товарів, комп‘ютерна та офісна техніка., Івано-Франківськ
Specialized secondary, from 2009 to 2011 (2 years)

Knowledge and skills

Adobe Photoshop Водійські права кат. B Figma UI-дизайн UX

Language proficiencies

Polish — average

References

  • Станіславська Любов Василівна

    Станіславська Любов Василівна

    Власник, Villa Familia

    Contact details are hidden
  • Полонець Владислав

    Полонець Владислав

    Шеф, Хайп піца та суші

    Contact details are hidden

Disability

2nd degree.
Обмежень по роботі немаю, також немаю обмежень у фізичних навантаженнях. Інвалідність у зв‘язку з помилкою лікарів під час обстежень, а саме фіброгаст

Additional information

Особисті якості:
-аналітичні здібності;
-стратегічне мислення;
-високий рівень працездатності;
-дисциплінованість;
-націлений на результат;
-авторська майстерність;
-організаторські здібності;
-чесність;
-вміння адаптації до змін;
-впевнений в собі;
-творчий підхід до пошуку способів виконання поставлених завдань;
-пунктуальність;
-порядність;
-вміння переконувати.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: