У 2007 році, у свій перший день народження, Work.ua увійшов до сімки найбільш відвідуваних сайтів з працевлаштування України. Щоденно нас відвідували 10 000 унікальних користувачів, база резюме складала 31 000, а кількість вакансій — 11 000. Тоді ми не уявляли, яких неймовірних результатів ми зможемо ще досягти, але якщо сильно чогось хотіти і прагнути — можливо все.

Бам! І одинадцятий день народження ми зустрічаємо на впевненому першому місці серед більш ніж сотні конкурентів.
Бам! І кількість відвідувачів зросла у 40 разів! Тепер до нас заходять вже 400 000 користувачів щодня. Складно повірити, але це місткість майже 6 стадіонів НСК «Олімпійський»!
База резюме досягла рекордної позначки в 1 950 000, а це навіть більше, ніж населення цілої Латвії, і більше, ніж 2 Республіки Кіпр.
Наша база вакансій є найбільшою в Україні, та складає понад 80 000. Аби вмістити таку кількість пасажирів, знадобиться 100 найбільших літаків у світі.

Ми не зупиняємося на досягнутому та працюємо над тим, щоб сайт був ще зручнішим і ефективнішим для вас.

Що корисного ми зробили за останній рік

  • Покращили та зробили більш швидким і зручним пошук вакансій.
  • Оновили дизайн розділу для роботодавців.
  • Запустили нову партнерську програму для роботодавців та розділ «Бонуси і промокоди».
  • Зробили для шукачів можливість зберігати незавершені резюме.
  • Провели 2 рекламні кампанії, одна із яких є наймасштабнішою за історію проекту.
  • Стали кращим сайтом пошуку роботи на думку українців.

Дякуємо вам, що обираєте та довіряєте Work.ua. Ми будемо продовжувати рухатися вперед і вгору та вдосконалюватися для вас.


P.S. Віримо, що наш сайт вже допоміг багатьом людям. Якщо у вас є власні історії успішного пошуку омріяної роботи чи цінного кандидата за допомогою Work.ua, поділіться ними у коментарях, це буде чудовим подарунком для нас!

З днем народження, Work.ua!