Резюме від 2 квітня 2024 PRO

Артур

Кухар в сім'ю

Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар в сім'ї

з 09.2022 по нині (1 рік 9 місяців)
Сім'я, Київ (Приватні особи)

Один раз на тиждень приготування їжі для сім'ї з 4-х чоловік

Кухар

з 01.2016 по 01.2016 (менш ніж місяць)
Internationale Grune Woche Berlin 2016 (Німеччина, Берлін), Берлін (Готельно-ресторанний бізнес)

Входив до складу делегації, яка представляла Україну на цьому заході в Берліні.

Кухар в сім'ї

з 08.2015 по нині (8 років 10 місяців)
Сім'я, Київ (Приватні особи)

Приготування їжі 2 рази на тиждень для сім'ї з 2х чоловік

Кухар в сім'ї

з 08.2015 по 09.2020 (5 років 1 місяць)
Сім'я, Київ (Приватні особи)

Працював в 3х різних сім'ях.

Су-шеф

з 06.2014 по 07.2015 (1 рік 1 місяць)
Glossary, Organic Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Спеціалізація: європейська кухня

Кухар гарячого цеху

з 05.2012 по 06.2014 (2 роки 1 місяць)
Ресторан «М'ясо і Риба» (Meat & Fish), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Спеціалізація: європейська кухня

Шеф-кухар

з 10.2010 по 05.2012 (1 рік 7 місяців)
Ресторан «Казан» (Арабские Эмираты, г.Шарджа), Шарджа (Готельно-ресторанний бізнес)

2 рази (сезони) по 8 місяців (жовтень 2010 - травень 2011, жовтень 2011 - травень 2012), працювар Шеф-кухарем в ресторані з європейською кухнею.

Шеф-кухар

з 05.2006 по 10.2011 (5 років 5 місяців)
Ресторан при 4* готелі «Villa del Mar» (Крим, Утьос), Утьос (Готельно-ресторанний бізнес)

6 років (6 сезонів) працював Шеф-кухарем в 4-х зірковому готелі в ресторані європейської кухні. Кожен рік з травня по жовтень.

Шеф-кухар

з 09.2004 по 05.2008 (3 роки 8 місяців)
Нічний клуб «Медуза» (Полтавська обл., м.Комсомольськ, зараз Горішні Плавні), Горішні Плавні (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював Шеф-кухарем, спеціалізація: європейська кухня

Кухар-універсал

з 05.2004 по 09.2004 (4 місяці)
Кафе в пансіонаті «Черне море» (Крим), Алушта (Готельно-ресторанний бізнес)

Спеціалізація: європейська кухня

Су-шеф

з 09.2003 по 05.2004 (8 місяців)
Ресторан «Алі-Баба» (Крым), Сімферополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Спеціалізація: східна кухня

Кухар

з 05.2003 по 09.2003 (4 місяці)
Кафе «Південна ніч» (Крим), Алушта (Готельно-ресторанний бізнес)

Спеціалізація: європейська кухня

Кухар-універсал

з 09.2002 по 04.2003 (7 місяців)
Кафе «Лотос» (Полтавська обл.), Кременчук (Готельно-ресторанний бізнес)

Спеціалізація: європейська кухня

Кухар

з 06.2002 по 09.2002 (3 місяці)
Ресторан «Пальма» (Крим), Алушта (Готельно-ресторанний бізнес)

Спеціалізація: східна та європейська кухня

Су-шеф

з 05.1999 по 05.2002 (3 роки)
Ресторан «Стара Вежа» (Полтавська обл.), Кременчук (Готельно-ресторанний бізнес)

Спеціалізація: європейська кухня

Кухар

з 08.1996 по 04.1999 (2 роки 8 місяців)
Ресторан-бар «12 стільців» (Полтавська обл., м.Комсомольськ), Горішні Плавні (Готельно-ресторанний бізнес)

Спеціалізація: європейська кухня

Освіта

Учбовий бізнес-центр "Анастасія"

Шеф-повар, Київ
Середня спеціальна, з 2014 по 2014 (менш ніж 1 рік)

Курс підвищення та підтвердження кваліфікації:
Повар 6-го розряду

Знання і навички

Саморозвиток Здатність до навчання Приготування холодних страв Приготування гарячих страв Українська кухня Європейська кухня Комунікабельність Готування на мангалі Готування піци Італійська кухня Готування суші Випікання Розробка меню

Схожі кандидати

Шеф-кухар в сім'ю
60000 грн, Київ

Кухар в сім'ю
Київ

Кухар в сім'ю
Київ

Кухар в сім'ю
Київ

Кухар в сім'ю
30000 грн, Київ

Кухар в сім'ю
55000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: