Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Едуард

Шеф-кухар в сім'ю, 60 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Приватний шеф-кухар

з 08.2022 по нині (1 рік 8 місяців)
SIS MI6, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв всіх кухонь світу, закупка продуктів, приготування на 16-32 особи самостійно, підтримка робочого місця в чистоті, прибирання, розробка меню з врахуванням побажань клієнтів та алергій, протипоказань та ін.

Приватний (сімейний) Шеф-кухар

з 01.2021 по нині (3 роки 3 місяці)
Сімейний шеф-кухар, Київ (V.I.P. сім'ї)

Приготування страв і напівфабрикатів для преміум сімей Києва і передмістя. Складання меню для замовика на визначений ним період. Закупка і прибирання робочого місця.

Шеф кухар

з 04.2019 по 12.2020 (1 рік 8 місяців)
Osteria pizza&restarant, Międzyzdroje (Готельно-ресторанний бізнес)

Маю досвід роботи в ресторані за кордоном, а саме в Польщі. Працював з польськими кухарями.
Обовязки:
Управління командою кухарів ресторану
Організація роботи кухні
Замовлення продуктів
Контроль якості готових страв

Шеф кухар

з 01.2018 по 02.2019 (1 рік 1 місяць)
Osminog, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

з 07.2017 по 01.2018 (6 місяців)
Яхт клуб Rivera Riverside, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Churrasman, повар универсал

з 12.2016 по 05.2017 (5 місяців)
Curras BBQ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушеф

з 03.2016 по 12.2016 (9 місяців)
Jekyll&Hyde, Киев (кафе, бар)

Сушист

з 07.2015 по 03.2016 (8 місяців)
lcafa cafe, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушист - старшій зміни

з 10.2012 по 07.2015 (2 роки 9 місяців)
ЯпонаХата, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

На данну посатду влаштувався без досвіду роботи, за досить короткий час підняв свій рівень до старшого зміни

Освіта

Ладижинський коледж ВНАУ

Механізація с.г., Ладижин
Середня спеціальна, з 2007 по 2011 (3 роки 8 місяців)

Знання і навички

Стресостійкість Готування на мангалі Італійська кухня Приготування гарячих страв Українська кухня Готування піци Готування суші Європейська кухня Готування фаст-фуду Приготування холодних страв Розробка меню Складання технологічних карт Японська кухня Випікання Пакування готової продукції Доброзичливість Здатність до навчання Комунікабельність

Знання мов

  • Польська — просунутий
  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Відповідальний, цілеспрямований, стриманий, працелюбивий, рішучий, веселий, добре вливаюсь в колектив, вмію організувати робочі процеси і роботу персоналу, займаюсь розробками меню.
Маю досвід на італійській, тайскій, грузинскій, європейській, японскій, мексиканскій, вегетеріанській, українській та інших кухнях. Також маю власні авторскі страви.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: