Резюме від 19 квітня 2024 PRO

Evgeny

Шеф-кухар, сушеф

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Буковель, Івано-Франківськ, Інші країни, Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Виконуючий обовязків шеф кухаря

з 10.2023 по 03.2024 (5 місяців)
Emily Resort, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконуючий обовʼязки шеф кухаря, організація роботи таких підрозділів як борошняний, пекарський, шведський лінія, і основний ресторан Terra. Ведення інвентаризацій, фудкосту, собівартостей, ,закупок, графіків, видача та організація банкетів, фуршетів, спец пропозицій, оновлення меню.Повний супровід, організація та видача страв у форматі шведської лінії для футбольного клубу FC Shakhtar під керівництвом їхнього шеф кухаря.

Су-шеф

з 08.2023 по 04.2024 (8 місяців)
Emily Resort, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід роботи в 5 зірковому ресторані Terra при готелі.
Ведення персоналу та підрозділів, робота по технологічним карткам та чек листам, контролювання прийому, якості, видачі продуктів, та страв. Проробки та введення нових страв, зведення інвентарізацій, графіків, переобліків.

Старший кухар

з 10.2022 по 08.2023 (10 місяців)
Emily Resort, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кухар Детоксу по програмі Маєра
• робота в парі з дієтологом/нутрициологом по тех картам
• розробка тех. карт/нових страв
• навчання персоналу
• організація і підтримання процесів
• облік, списання, закупки, графік

Старший зміни

з 08.2022 по 10.2022 (2 місяці)
Emely Resort, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Страший кухар Шведськї лінії
з 05.22-10.22
• організація процесів
• контроль якості продуктів, страв
• супровід переоблік, списання, закупок
• робота по тех. картам

Старшый повар горячего процеса

з 08.2021 по 02.2022 (6 місяців)
Kharkiv Palace, The terassa, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід роботи старшим кухарем гарячого процесу на відкритій кухні з ухилом на європейську кухню в преміум ресторані, при 5-му готелі. Організація гарячого процесу, приготування заготовок, соусів, перших страв, дієтичних страв зі складним технологічним процесом, розбір та зачистка м'яса риби на порційні частини для приготування страв. Робота з технологічних карт та калькуляцій.

Повар универсал

з 03.2021 по 08.2021 (5 місяців)
Arizona please, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація процес на відкритому фуд-корті, приготування заготовок, соусів, підлоги фабрикатів зі складними технологічними процесами. Підготовка та видача банкетів, фуршетів та різних заходів. Робота з технологічних карт та калькуляцій.

Кухар Універсал

з 11.2020 по 03.2021 (4 місяці)
The Friends House, Чернівці (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготування страв європейської та сучасної української кухні. Приготування та видача перших страв, гарнірів, м'яса напівфабрикатів, соусів, згідно технологічних та калькуляцій.

Кухар Універсал

з 11.2020 по 03.2021 (4 місяці)
Fon Fisher, Чернівці (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготування страв європейської та сучасної української кухні. Приготування та видача перших страв, гарнірів, м'яса напівфабрикатів, соусів, згідно технологічних та калькуляцій

Кухар універсал

з 07.2020 по 10.2020 (3 місяці)
Апарт Готель 5 Камінів, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)

приготування страв, заготовок, що вимагають складної кулінарної обробки;
приготування дієтичних страв (супи, гарніри, м'ясні страви);
знання технології приготування продуктів на пару;
Ведення переобліку та інвентарізації.

Кухар-мангальщик

з 03.2020 по 06.2020 (3 місяці)
Развилка, Міжгір'я (Гостинично-ресторанный бизнес)

Підготовка продуктів до процесу термічної обробки;
Приготування страв на мангалі або грилі;
Визначення готовності страв, їх охолодження і оформлення. оцінення якості сировини та інгредієнтів;
Дотримуватися правил зберігання продуктів харчування.

Освіта

КНТЕУ

Харчові технології, Чернівці
Вища, з 2023 по 2025 (2 роки)

ЧДКТ

Кухар-технолог, Чернівці
Середня спеціальна, з 2018 по 2022 (3 роки 4 місяці)

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Рекомендації

  • Любомир Тошич

    Любомир Тошич

    Головний шеф кухар донецького Шахтаря, ФК Шахтар

    Контактні дані приховані
  • Дендеберя Олег Васильович

    Дендеберя Олег Васильович

    Бренд шеф, бренд-шеф Емелі різорт, Харков палац, Radisson Blu Resort Буковель.

    Контактні дані приховані
  • Рудь Сергій Олександрович

    Рудь Сергій Олександрович

    FB директор, FB директор Емелі різорт, Харков палац та президент готелю

    Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: