Резюме від 18 травня 2024 Файл

Наталя

Менеджер з продажу

Вік:
42 роки
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Сулятицька Наталія Володимирівна
Дата народження: 10 квітня 1982 року.
Домашня Адреса: м. Івано-Франківськ, вул.Вовчинецька 198/кв56
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)– моб.
e-mail – [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
сімейний стан – заміжня, виховуємо сина 15р. доню 9р. син 2р.
Освіта: 1988 – 1999рік – Барська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів;
1999 – 2004рік – Тернопільська академія народного господарства. Інститут комп’ютерних технологій, спеціальність – «Економічна кібернетика», диплом з відзнакою.
2004 – 2005рік – Тернопільська академія народного господарства (центр підготовки магістрів). Економіко-правове регулювання підприємницької діяльності.
Досвід роботи:
Липень 2019-по сьогоднішній день менеджер із продажу промислової фурнітури, адміністратор інтернет-магазину. В даній сфері працюю по сьогоднішній день. Займалась консультуванням клієнтів по телефону Формування рахунків, видаткових накладних. Самостійно розробляла рекламні банери і листи, каталог компанії, обробка фото, внесення змін на сайт.
На сьогоднішній день також маю досвід пошуку клієнтів по території Європи, зокрема Польща, Чехія, Молдавія. Також самостійно оформляла документи для експорту товару у Польщу та Молдавію.
Квітень 2019р-по липень 2019 економіст із праці філії ПХЗ “|Карпативибухпром”. Основні обов’язки нарахування заробітної плати при погодинні і відрядній системі оплати праці працівникам філії, звіти з праці і зарплати для основного підприємства і державних органів.
Травень 2018р – січень 2019р бухгалтер “ ПП НВФ СТІМ ”. Авансові звіти, прихід, розхід, реєстрація податкових накладних і податкового кредиту.
2017 (березень)- травень 2018р Економіст в “Комунальний заклад Міська поліклініка №5”.Робота пов’язана із ФУ Івано-Франківської міської ради, ДКСУ України в м. Івано-Франківську і іншими державними органами і організаціями. Калькуляція вартості медичних послуг, робота з кошторисами, планами асигнувань і плани використань грошових коштів у бюджетних установах, збирання і обробка необхідної інформації і статистичних даних, необхідних для подальшої роботи, аналітичні звіти для вищестоящих організацій. Робота в програмі АСУ Бюджет міста, АСУ Структура зарплати і інші.
Січень 2017-лютий 2017 Робота в “Копієчка’’ на посаді аналітика 1С відділу маркетингу. Займалась аналізом продаж і ефективність проведення маркетингових акцій.
2013(листопад)- 2016 декретна відпустка. За період декретної відпустки займалась продажами товарів в мережі Інтернет, на торгових майданчиках і соціальних мережах.
Грудень 2010 - переведена на посаду економіста ТзОВ “Бетон Груп –IF”. , березень 2013 0.5 ст бухгалтер.
Основні обов’язки: аналіз господарської діяльності підприємства, організація управлінський обліку, аналіз прибутковості будівельних об’єктів,
а також виконання інших аналітичних завдань директора та фінансового директора.
березень 2006р. по грудень 2010р – будівельна компанія “Комфортбуд-2”, посада економіст з праці та 0,5 ставки касира.
Основні обов’язки: робота з документами (табелі, наряди, акти виконаних робіт); нарахування основної і додаткової заробітної плати працівникам; виплата заробітної плати; аналіз ефективності використання робочого часу;
досвід роботи з готівковими коштами
жовтень 2004 – липень 2005рр. – Барський спиртовий комбінат, Вінницька область, посада – економіст з праці.
липень 2005 – листопад 2005рр. – Барський спиртовий комбінат, Вінницька область, посада – економіст зі збуту готової продукції..
Навчальна практика в 2003 році на ДАХК (Державна акціонерна холдингова компанія) “Артем” м. Київ, переддипломна практика в 2004 році - Барське безбалансове відділення №10 “Промінвестбанк”.
Особисті якості: Сумлінна, вміння працювати в колективі, відповідальна, люблю і вмію навчатись новому.
Знання мов: Українська, Російська, Англійська (базовий рівень).
Досвід роботи з різними версіями 1С, і адаптованими програмами, програми для ведення управлінського обліку. Гарні знання Microsoft Excel на рівні просунутого користувача, формули, зведені таблиці.
Шукаю буль-яку роботу, адміністративну, менеджерську, бухгалтерську, менеджера ЗЕД і інші, яка була б сумісна із вихованням дітей у дружньому, не токсичному колективі із 8-годинним графіком роботи. Вітається можливість 1-2 рази на тиждень працювати із дому.
По оплаті праці готова розглядати оплату від 20 тис. грн.. і більше, оскільки на даний момент користуватись послугами няні для найменшого сина.

Схожі кандидати

Менеджер з продажу, по роботі з клієнтами
35000 грн, Івано-Франківськ, Львів , ще 2 міста

Менеджер з продажу, адміністратор, репетитор з хімії, SMM-ник
Івано-Франківськ

Менеджер з продажу
Івано-Франківськ

Продавець інтернет-магазину
Івано-Франківськ

Менеджер з продажу
Івано-Франківськ

Консультант з продажу
20000 грн, Івано-Франківськ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: