Резюме від 26 вересня 2023 Файл

Андрій

Технічний письменник

Вік:
42 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

З 2004 р. після закінчення ХНУРЕ працював у конструкторському бюро з машинобудування ім. Морозова в лабораторії тренажерів на посаді інженера-електроніка. У період до 2018 р. займався пусконалагодженням і ремонтом програмно-апаратних комплексів (тренажерів). При цьому мав справу з електричними схемами, посібниками з експлуатації та формулярами. З 2015 до 2018 р. працював із розрахунково-калькуляційними матеріалами та договорами (щодо ремонтів). Розробляв навчальні плакати з 3D моделей.
З 2018 р. по 2020 р. працював у відділі технічної документації та надійності. Розробляв керівництва з експлуатації різної техніки.
З 2020 по 2023р працював помічником системного адміністратора.
2023 р. - робота технічним письменником у ТОВ "Єва Чаржерс" з виробництва зарядних станцій для електроавтомобілів. Писав специфікації, паспорти, інструкції з ремонту, експлуатації, модернізації та встановлення, заповнював "гарантійні зобов'язання".
Маю досвід роботи з програмним забезпеченням Photoshop, Autocad 2D, Kompas, Corel, Microsoft Office, Exel, Powerpoint.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: