Резюме від 30 листопада 2023 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10081359

Адвокат

Місто:
Херсон

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Інна Князь (м. Херсон)
Адвокат, юрисконсульт, [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)- viber
Фахівець у галузях цивільного, адміністративного, господарського, договірного, трудового права. Маю досвід представництва інтересів клієнтів у судах та податкових органах, а також корпоративного обслуговування компаній понад 20 років. Маю свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю та власну базу клієнтів в Україні. Бажаний гонорар – не менше 40 000 грн.
ДОСВІД РОБОТИ

Адвокатське бюро "Інни Князь" провідний адвокат з грудня 2021 р. по теперішній час.
Представлення інтересів клієнтів (юридичних та фізичних осіб) у судах різної юрисдикції. Складання позовів, апеляційних та касаційних скарг, складання адвокатських запитів, збір доказів, Складання і погодження цивільно-правових та господарських договорів.Консультування та роз'яснення законодавства, ведення кадрової документції. Робота з державними і контролюючими органами (ДФС, прокуратура, поліція).
Адвокат з 23.07.2021 р.

Голова територіальної виборчої комісії Корабельного району м. Херсон- 2020 р. Організація та проведення місцевих виборів у Корабельному районі м. Херсону .
Секретар окружної виборчої комісії Суворовського району м. Херсона, - 2019 р. Ведення документообороту проведення виборів до Верховної Ради України, ТОВ "Барча"директор – з лютого 2018 р., керівництво товариством, ведення кадрової документації.

ПАТ «Херсонбуд» - начальник юридичного відділу з серпня 2006 р.
Претензійно-позовна робота. Юридичний супровід договорів генерального підряду. Структурування бізнесу в рамках правового поля, оптимізація податкового навантаження Юридичне супроводження кадрової роботи - розробка наказів, інструкцій, положень, консультування з трудового законодавства, працевлаштування іноземних співробітників. Реєстрація юридичних осіб. Аналіз судової практики та змін законодавства.

Відділ державної виконавчої служби Дніпровського районного управління м. Херсона – старший державний виконавець з вересня 2003 р
ПАТ «Хлопчато бавовняний комбінат» -юрисконсульт з січня 2001 р.
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ ТА ОСОБИСТІ ЯКОСТІ

Договірна робота: Договори купівлі-продажу, поставки товарів і послуг, будівельного підряду, лізингу та оренди рухомого і нерухомого майна, інвестиційні договори, цивільно – правові, цивільно правові договори, кадрова документація.
Корпоративна робота: Внесення змін до статуту, складу засновників та органів управління, купівля-продаж корпоративних прав, повне юридичне супроводження корпоративної діяльності юридичних осіб та їх відокремлених підрозділів.
Робота з державними і контролюючими органами: Прокуратура, фіскальна служба, захист прав споживачів. Юридичне супроводження перевірок, оскарження дій органів ДФС у адміністративному та судовому порядку.
Претензійно-позовна робота: Складання претензій, позовів, заперечень, апеляційних та касаційних скарг, участь в судових процесах, забезпечення виконання рішень, протоколів, проектів рішень.
Організація виборчого процесу за новим Виборчим Кодексом України.
ОСВІТА

Херсонський економіко правовий інститут – 2000-2003р. – молодший спеціаліст
Харківський національний університет міністерства внутрішніх справ – 2003 -2006 р.- спеціаліст
Pro bono: Безоплатна первинна юридична допомога незахищеним верствам населення
МОВИ

Українська –рідна, вільне володіння, маю сертифікат.
Польська - середній рівень (розмовна)

Маю водійське посвідчення категорії В. Готова до переїзду.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: