Резюме від 25 квітня 2024 Файл

Игорь

Вчитель історії

Вік:
21 рік
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Зимній Ігор Ігорович
Посада на яку претендую: помічник вихователя.
Контактні дані: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Місто проживання: Кривий ріг, Тернівський район, вул. Сергія Колачевського.
Досвід роботи: Під час навчання на другому курсі проходив двотижневу педагогічну практику в школі. У зазначений термін вдалося застосувати на практиці основні методики та підходи роботи з дітьми.. На даний момент я працюю в гімназії, де викладаю історію та суспільствознавчі дисципліни, а також активно займаюсь репетиторством. Маю значний досвід дистанційного навчання, при цьому активно використовую сучасні методики та технології навчання. Моя робота орієнтована на компетентнісний підхід, завдяки чому учні завжди залишаються включеними в процес навчання, що сприяє активній розумовій діяльності. Я би був дуже радий мати можливість працювати на якісній освітній платформі.
До спектра моїх обов’язків входили:
• виконувати правила внутрішнього розпорядку освітнього закладу, розпорядження адміністрації школи, дошкільної установи і керівників практик, стежити за дотриманням правил техніки безпеки і охорони праці, бути прикладом ввічливості, організованості, працелюбства;
• - виконувати всі види робіт, які передбачені програмою педагогічної практики, добросовісно готуватись до проведення дорученої навчально-виховної роботи з дітьми; складати конспекти чи розгорнуті плани роботи із занять, узгоджувати їх з вчителями /керівниками практики від базового закладу/ і затверджувати у методистів;
• - бути присутніми на всіх видах педагогічної практики згідно з розкладом, приймати участь в аналізі уроків і занять, вести щоденник практики за встановленою формою.
На третьому курсі мав досвід роботи з учнями дошкільного віку під час проходження літньої педагогічної практики в дитячих оздоровчих закладах.
До спектра моїх обов’язків вожатого входили:
1. Планування роботи загону на зміну (перспективний план, план роботи на кожний день табірної зміни).
2. Добір оптимальної методики організації проведення різних форм та методів виховної роботи зі школярами з урахуванням їх вікових та індивідуальних особливостей.
3. В процесі організації та проведення виховної роботи в дитячому оздоровчому закладі використовувались традиційні і нетрадиційні форми: ігри, етичні бесіди, бесіди «за круглим столом», вікторини, гуртки, спортивні змагання, творчі конкурси, читацькі конференції, диспути, дискусії, пізнавальні вечори, українські вечорниці, туристські походи, краєзнавчі екскурсії тощо.
4. Проведення творчої виховної діяльності за різними напрямками виховної роботи (моральне, трудове, економічне, фізичне, гігієнічне, естетичне, громадянське).
5. Загартовування організму дітей.
6. Дотримання правил техніки безпеки.
7. Організація дозвілля дітей.
8. Випуск стінгазети.
9. Індивідуальна робота.
10. Робота з батьками.
Освіта: Криворізький державний педагогічний університет, курс IV, спеціальність історія та право. Під час навчання проходив практику за спеціальністю: археологічну, педагогічну, педагогічну практику в дитячих оздоровчих закладах. Отримав гарні відгуки від кафедри. Приймаю участь у студентських конференціях та пишу статті.
Професійні навички:
• знання мов: англійська – середньо, українська – вільно
• навички роботи з комп’ютером;
• уміння працювати в команді;
Додаткова інформація: навчання в Криворізькому державному педагогічному університеті було не випадковим, оскільки саме з дитинства мріяв поєднати своє життя з викладанням історії, проте із часом все більше розумію, що мені дуже подобається працювати з дітьми різного віку незалежно від того, який саме предмет буду викладати в майбутньому. Практика в дитячому оздоровчому таборі яскраво це показує, адже процес проведення розвивальних занять, ігрових сценаріїв, взаємодія з дітьми, забезпечення комфорту дітей виявилися дуже цікавими для мене. Також це особливо актуально в період повномасштабного вторгнення, оскільки саме діти потребують великої уваги в таких складних умовах.
Можна зробити висновок, що я до роботи ставлюся з максимальною віддачею. Хочу працювати в дружньому колективі, де всі поважають один одного.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: