Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10127892

Начальник відділу кадрів

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу кадрів

з 05.2019 по нині (5 років)
Енергетика

1. Забезпечення підприємства працівниками потрібних професій, спеціальностей і кваліфікації згідно з рівнем та профілем отриманої ними підготовки та ділових якостей.

2. Вирішення питань найму, звільнення, переведення працівників, контролювала їх розстановку і правильність використання у підрозділах підприємства відповідно до трудового законодавства, положень, інструкцій і наказів керівника підприємства.

3. Організація своєчасне оформлення приймання, переведення і звільнення працівників згідно з трудовим законодавством, положеннями, інструкціями і наказами керівника підприємства, облік особового складу, видачу довідок про теперішню і минулу трудову діяльність працюючих, збереження і заповнення трудових книжок та ведення встановленої документації з кадрів, а також підготовку матеріалів для рекомендації працівників до заохочень та винагород.

4. Забезпечення підготовки документів, необхідних для призначення пенсій працівникам підприємства , за пільговим списком.

5. Керування працівниками відділу (4 особи).

Освіта

Черкаський національний університет ім. Б.Хмельницького

Менеджмент організацій, Черкаси
Вища, з 2008 по 2014 (6 років)

Кваліфікація: менеджер оганізацій та адміністрування.

Знання і навички

Ведення кадрового обліку Користувач 1С

Знання мов

Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: