Резюме від 31 березня 2024 PRO

Іван

Інженер з будівництва, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер 1 категорії

з 04.2021 по нині (3 роки 1 місяць)
ООО "Стикон", Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Технічний нагляд за виконанням будівельно-монтажних робіт. Контроль відповідність обсягів, строків та якості будівельно-монтажних робіт, а також якості матеріалів, виробів, що застосовуються у будівництві. Технічне приймання закінчених будівельно-монтажних робіт і об'єктів, оформляння необхідної технічної документації для пред'явлення об'єкта приймальній комісії. Складання річних і квартальних графіків будівництва. Замовлення будівельної техніки на об‘єкт, складання заявок на будівельні матеріали за допомогою програми 1С. Списування будівельних матеріалів. Проведення інструктажів по ОТ і ТБ, ведення журналів. Передача жилих та нежилих приміщень експлуатуючій компанії.

Інженер-будівельник

з 09.2019 по 12.2020 (1 рік 3 місяці)
ООО ПКФ "Альянс Благо Буд", Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація робіт на дільниці з благоустрою. Формування і обробка заявок по вхідним матеріалам. Управління і розподілення будівельними бригадами по технологічним процесам. Проведення інструктажів по ТБ і ОТ. Ведення журналів, складання актів на приховані роботи, акти прийому-передачі будготовності майданчика. Налаштування процесів зі суміжними організаціями на дільниці. Складання графіків будівництва робіт. Складання заявок на техніку і будівельні матеріали. Робота с оптичним нівеліром. Робота з будівельною технікою. Більше 3-х сданних промислових і житлових комплексів по улаштуванню бруківки з нульового циклу.

Виконроб

з 01.2015 по 08.2019 (4 роки 7 місяців)
Kadorr Group, Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Супровід субпідрядних організацій на всьому етапі будівництва. Ведення журналів, складання актів, табелювання працівників і механізмів. Контроль за роботою підйомних механізмів. Прийом і передача приміщень експлуатуючій компанії. Складання графіків робіт, замовлення техніки та людей.

Майстер дільниці

з 03.2012 по 04.2013 (1 рік 1 місяць)
Одеській Облавтодор, Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Експлуатація і обслуговування ділянки автомобільної дороги. Виконання поточного і ямочного ремонту. Встановлення дорожніх знаків, оновлення дорожньої розмітки. Замовлення техніки і матеріалів. Табелювання робочого часу. Списування ГСМ і матеріалів.

Освіта

Одеська Державна АкадеміяБудівнтцтва і Архітектури

ГС, Одеса
Вища, з 2007 по 2011 (4 роки)

Одеській Автомобільно Дорожній Технікум

Автомобільні дороги та аеродроми, Одеса
Середня спеціальна, з 2003 по 2007 (4 роки)

Знання і навички

Стресостійкість Контроль якості продукції MS Excel Пунктуальність

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: