Резюме від 24 квітня 2024 Файл

Віталій

Інженер електроніки

Вік:
44 роки
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Кожин Віталій Миколайович

Дата народження: 29 жовтня 1979 року. 44 роки. Одружений. Маю доньку.
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Місце проживання: м. Дніпро.

Освіта:

1997-2002 г.г. – Національний гірничий Університет, електротехнічний факультет, спеціальність «Комп’ютерні системи керування (автоматика і телемеханіка), кваліфікація – «інженер-системотехнік». Червоний диплом, лауреат президентської стипендії.

Досвід роботи.

З 2012-го року по теперішній час – приватний підприємець, єдиний податок. Розробка hardware по ТЗ замовника від Pilot Sample до MVP і супроводження запуску у виробництво – ПО, схемотехніка, друковані плати. Реверс-інженирінг. Монтаж на моїх потужностях. Власна дослідна лабораторія – цифровий осцилограф, генератор сигналів, паяльна станція з феном, нижній підігрів (термостіл). Пайка по термопрофілю в пічці. Трафарети для пайки. Мінімальний можливий типорозмір компонентів – SMD 0805 (ручна пайка), реболінг BGA. Ремонт комп’ютерного заліза. Є вихід на ВЛМ (шприц-прес). В наявності є власний невеличкий токарний станок для невеликих об’ємів виробництва – працюю особисто. Також є зварювальний апарат LIFT TIG для зварювання алюмінію. Досвід роботи + прокачаний скілл від алюмінієвих велосипедних рам до кузовного ремонту автомобілів в середовищі захистних газів або флюсовою проволокою. Золоті руки в комплекті.

З січня 2006-го року по червень 2012-го року – конструкторське бюро «Південне» (www.yuzhnoye.com), ведучий інженер-електронік.
Розробка систем АСУ ТП та телеметричних систем пристартових вимірів ракетоносіїв «Дніпро», «Циклон». Розробка датчикової апаратури (вимірювання нештатних ударів та вібрацій при транспортуванні ракетоносіїв на платформу Sea Launch та у точку старту) з використанням МК Microchip, STMicroelectronics. Розробка друкованих плат. Розробка конструкторської документації.
Причина звільнення – прагнення до подальшого кар’єрного зростання і набуття нових навичок і знань, чого вже не могло дати конструкторське бюро.

Серпень 2004 – січень 2006-го року – конструкторське бюро «Дніпровське» (www.kbdnepr.com), інженер-електронік 2-ї категорії, за сумісництвом інженер-програміст.
• Розробка інтелектуального мережевого закінчення для ліній ISDN (Intelligent Network Termination for basic rate ISDN) на базі мікроконтролерів Infineon. Розробка технічної документації для запуску в виробництво. Мережеве адміністрування.
Причина звільнення – фактично банкротство КБ «Дніпровське» тодішнім керівництвом і затримки виплат заробітної плати понад 6 місяців.

Квітень 2004 р. - серпень 2004 р. - НВП «Альянс-Д» (www.alliance-d.com), інженер-електронік.
• Розробка, монтаж, налагодження і встановлення систем шахтної автоматики СЦБ.
Причина звільнення – перехід на більш перспективну роботу інженером-розробником замість роботи звичайним гірничим слюсарем. Та і зміни по 12 годин в шахтах на глибині 800 метрів то не моє. Бо брали інженером-розробником, а по-факту треба був звичайний слюсар.

Вересень 2002 р. - квітень 2004 р. - НВП «Дніпротехтранс» (www.dneproteh.com), інженер-наладчик.
• Монтаж і наладка систем контроля параметрів локомотивів.
Причина звільнення – та я вже і не пам’ятаю, давно то було. Най буде – перехід на більш оплачувану роботу.

Червень 2002 г. - вересень 2002 г. - ДП «Элекомп-ТВ Дніпро» (www.elecomptv.com), продавець-консультант.
• Робота з клієнтами в виставковому залі;
• Роздрібна продажа комп’ютерної і офісної техніки.
• Технічна підтримка. Збирання комп’ютерної техніки. Віндовси там різні, драйвера, стрілялки-бродилки по проханню малечі, тощо.
Причина звільнення – директор самодуркиня.

Знання ЭОМ. Так. Плюс більш ніж 10-річний досвід системного адміністрування у теплих і дружніх жіночих колективах на зразок бухгалтерій, відділів економістів і доярок середньої ланки. 1С, Медок, Діловод, ДебетПлюс, Солітер, Пасьянс, різне. Бази даних SQL, резервні копії, чорна бух… просто резервні копії.

Додаткові відомості:

• Я є технар ще тієї закалки, на відміну від сучасної молоді. Дуже потужний технар із золотими руками і світлою головою. Великий досвід розробки РЕА від автомобільної до силової електроніки. Є свої власні розробки, які пішли в серію. Постійно займаюся прокачкою свого best-practice level, від чого отримую надзвичайно велике задоволення. Останнє здобуття – куплено і поставлено в гараж токарний станок, який за місяць освоїв. Також всі меблі в будинку спроектовано і виготовлено власноруч за допомогою «народного» Базіс-Мебельщика і компанії Технокредо. На щастя, інженерна освіта і досвід роботи в конструкторських бюро дають ну просто нереально великі можливості – було б лише бажання.

• Великий досвід написання технічної документації, а також вміння переконати суміжників, що «тут все чудово, давай підписуй», тобто робота з запереченнями. ТЗ, інструкції, мануали. Велика швидкість набору тексту (сліпий десятипальцевий метод).

• Є невеликий, але все ж досвід розробки інтернет-магазинів на OpenCart. Наповнення контентом, написання технічних статей, копірайтінг, парсинг. SEO, Google ADS. Але то виявилося нудно і нецікаво, мені більш до вподоби щось винайти і виготовити своїми руками.

• Я - дуже лінива людина. Ну дуууже лінива. Мені простіше все зробити якісно, з першого разу, ніж на тяп-ляп, а потім витрачати свої полімери у вигляді часу, палива і кави на переробку вже зробленого за свій рахунок.

• Почуття гумору.

• Повна відсутність шкідливих звичок – тютюн, алкоголь, лудоманія, тощо.

• Гарна комунікабельність та стресостійкість (прокачав скіл «пох…ст»). Приємна зовнішність – десь на мінус 10 років від паспортних заводських значень – дається взнаки «повна відсутність». Технічно правильна мова. «Олбанським» не володію.

• Запасне почуття гумору.

• Посвідчення водія А, В. Наявність власного автомобіля, стаж водіння більше 22 років. Завжди тверезий водій – це теж багато варте, на хвилинку.

Інтереси крім роботи.

В даний час вивчаю Python і Dart, з задумкою на майбутнє можливе застосування у написанні застосунків під Android для IoT на базі LoRA. Також є плани освоїти OpenCV, але часу хронічно не витачає. Хоббі – колекціонування спінінгів і котушок. Улюблена книжка – І. І. Артоболевський, Теорія машин і механізмів.

Іноземні мови. Московитська – вільно. Англійська – технічна на рівні читання і розуміння Data Sheet – за потреби прокачаю розмовну, то не проблема, був би лише вільний час. В інституті вчив німецьку для навчання в Німеччині по обміну студентами.

Переконання. Я один, а роботи багато. Всіх грошей не заробиш, але намагатися треба. Путін – ну ви мабуть в курсі. Тщательней надо, ребята! (с) – дехто Михайло Ж.

Бажаний рівень заробітної плати. Рівень заробітної плати, а також бажання автора цього резюме працювати на даного роботодавця визначається виключно співбесідою. Якщо Вас не зацікавило дане резюме, або ви шукаєте синьйора джуніора або ще якогось студента за дві мінімалки на об’єм роботи, порівняний з невеличким свічним заводиком і 10-годинною 6-денною зміною – велике прохання не витрачати мій і свій час – я вже пройшов такий квест на протязі років 10 після інституту. 22-річний досвід інженера + золоті руки + своя власна лабораторія і устаткування за вартість середньої іномарки мене завжди прокормлять. Дякую за розуміння!

Післямова. Якщо Ви дочитали до цих рядків – вітаю, Ви дуже посидюча людина. То ж я заберу у Вас ще декілька хвилин і спробую пояснити одну дуже просту на мій погляд істину.

Наприклад, Вам на роботу потрібна людина, якій треба закручувати в дошку шуруп – у Вас виробництво вішалок для одягу. Ви даєте об’яву – потрібна людина, яка вміє закручувати в дошку шуруп. За місяць жодного кандидата. Ви змінюєте об’яву – потрібна людина, яка вміє працювати слюсарним інструментом. О, то вже інша справа - люди починають йти на співбесіду. Кожного Ви запитуєте: - Ви вмієте закручувати в дошку шуруп? – Ні, я лише вмію забивати в дошку цвяхи. – Тоді ви нам не підходите.

Йде час, люди продовжують йти на співбесіду, але всі лише вміють забивати цвяхи. І тут до Вас… приходжу я. Ви запитуєте – Віталій, ви вмієте закручувати в дошку шуруп? - Ні, я можу розпиляти її навпіл пилкою, - відповідаю я, - але якщо ви покажете, як виглядає шуруп і викрутка, через деякий час я вам відповім, зможу чи ні. Після чого я лізу в Ютуб (або Гугл, чи купую книжку «Як закручувати шуруп викруткою PH2х25 у дошку для чайників» - неважливо), і наступного дня я Вам кажу – так, я вже вмію не тільки розпиляти дошку пилкою, або вгатити в неї цвяха, а і закручувати в неї шуруп. – Чудово! – Кажете Ви! – Тоді ми вас наймаємо на роботу.

Таким чином, якщо в наступному місяці Вам потрібно буде знайти людину, яка вміє просвердлити в дошці отвір і з’єднати її з іншою дошкою болтом на М10 – Вам вже не потрібно буде шукати людину, яка вміє це робити. Вам потрібно буде поставити своєму інженеру, тобто мені, задачу – треба вміти просвердлити дошку і навчитись закручувати самоконтруючу гайку, скільки часу знадобиться щоб це зробити?

До чого це я. Яка б не була людина, який би не був суперкрутий спеціаліст – в якомусь питанні він буде некомпетентний. Питання лише в межах некомпетентності. Ні, якщо вам потрібен вузький спеціаліст, який знає тільки Rhinoceros 3D (а були й такі роботодавці, один вже другий рік не може знайти вузького фахівця на $1000), і тільки його – ну ви можете пів-року/рік шукати фахівця саме для такого ПЗ. Бо я вже за той час або вивчив би його, і зробив би роботу, або зробив би її в якомусь Компасі, Соліді, Fusion 360, наклепав би два мішки заготовок на 3D-принтері і забув.

Якось так. Дякую за приділений час. Гарного дня. Слава Україні!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати