Резюме від 25 квітня 2024 Файл

Марина

Кондитер

Вік:
34 роки
Місто:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Кононенко Марина Ігорівна, кухар-кондитер

ЗАГАЛЬНИЙ ДОСВІД (10 років)
01.2013- 05.2013
Посада: помічник кухаря
Місце роботи: ресторан « Мисливець»
Обов’язки:
-допомога кухарю( обробка овочів/фруктів та інших продуктів).

05.2013- 09.2013; 05.2014- 09.2014
Посада: кухар
Місце роботи: база відпочинку « Кринична»

Обов’язки:
-розробка карт зі стравами меню, керування процесами на кухні, оформлення готових страв, дотримання санітарних норм.

11.2013- 05.2014
Посада: кухар
Місце роботи: кафе « Уют»
Обов’язки:
-розробка карт зі стравами меню, керування процесами на кухні, оформлення готових страв, оформлення банкетів, дотримання санітарних норм;
-готування страв для спортсменів;
07.2016- 07.2017
Посада: кондитер
Місце роботи: ресторан « Антресоль»
Обов’язки:
-виготовлення і подача десертів.

08.2017- 03.2020
Посада: кондитер
Місце роботи: ресторан « La spezia»
Обов’язки:
- виготовлення і подача десертів; розробка десертів, калькуляція.

06.2020- 12.2020
Посада: кондитер
Місце роботи: кондитерська « Be happy»
Обов’язки:
- виготовлення і подача десертів; розробка десертів, калькуляція.

01.2021- 02.2022
Посада: кондитер
Місце роботи: ресторан « Sazha»
Обов’язки:
- виготовлення і подача десертів.

06.2022- 10.2022, 06.2023- 10.2023
Посада: кондитер
Місце роботи : Готель «Sol Luna Bay Resort», «cukiernia_Samanta»

Обов’язки:
- виготовлення і подача десертів.

НАВИЧКИ
-естетичний смак, уява, творчі завдатки; високі показники концентрації, переключення, стійкості та об’єму уваги, добре розвинена довготривала пам’ять; знання іноземних мов: українська- рідна, російська- вільно володію, англійська- зі словником.

ВМІННЯ
-знання термінів та умови зберігання продуктів; знання асортименту, рецептури і технології для виготовлення солодощів; декорування та художнє оформлення десертів; виготовлення різних видів тіста, кремів, начинок.
ОСВІТА
Аграрний університет, інженер-технолог молока, спеціальність «Технолог молока»;
ДНЗ Сумський центр ПТО харчових технологій торгівлі та ресторанного сервісу.

КОНТАКТИ
Моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Кухар, кондитер
Інші країни

Кондитер, пекар
Інші країни, Київ

Шеф-повар, кондитер
Інші країни, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Пекар, кондитер
Інші країни

Кондитер
60000 грн, Інші країни, Харків

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: