Резюме від 17 березня 2024 Файл

Юлія

Менеджер по роботі з клієнтами

Вік:
22 роки
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Вітаю!
Мене звати Юлія, мені 21 рік.
Народилася я в мальовничому містечку Ічня, Чернігівської області, на даний час проживаю в м.Чернігів. В школі навчалась до 10 класу, потім вирішила для себе, що хочу піти в коледж, в 2018 році поступила на бюджет в Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж на спеціальність вчитель інклюзивник з інформатикою, на другому курсі почався карантин, потім практика і я зрозуміла що на даний час немає фінансів для продовження навчання, тому на третьому курсі я забрала документи, і поїхала в Польщу на заробітки. По приїзду в Україну я почала працювати продавцем, потім життя так повернулось що я пішла в банківську сферу, без освіти я дуже швидко освоїла дану сферу, тому впевнено можу сказати, що швидко навчаюсь та вхожу в курс справи.
За свої 21 рік я спробувала себе в логістиці, банківській сфері та менеджер по продажам. Зараз працюю віддалено логистом, але робота не постійна, буває раз у два, три тижні через це хочу знайти постійний заробіток, щоб бути впевненим в наступному дні.
Впевнений користувач ПК.
Чекаю Вашого відгуку!
Мирного неба!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: