Резюме від 13 жовтня 2006

Сюзанна

Редактор, журналист, пресс-секретарь

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта
1995-2001 р. Закінчила Українську Академію Друкарства за спеціальністю редактор наукової, технічної та інформаційної літератури. (Кафедра економіки та видавничої справи. Факультет видавничої справи та редагування).

В період з 1997 – 1998 рік працювала секретарем-референтом у видавництві "Світло й Тінь".

З 1998 – 2004 рік працювала в Управлінні засобів масової інформації Львівської облдержадміністрації. Прийняла присягу державного службовця, присвоєно 12 ранг. Отримала значний досвід роботи на державній службі – від спеціаліста 1 категорії до головного спеціаліста. Основна робота - моніторинг преси. Виконувала роботу щодо написання аналітичних статей за різноманітною тематикою (близько 100 тем) з усіх регіональних та районних видань. Здійснювала реєстрацію видань, які розповсюджувались у Львові та львівській області. Проводила консультації з редакторами районних видань щодо законодавчої бази, видавничої діяльності тощо. Отримала комунікативні навики у спілкуванні з високопосадовцями та громадськістю. Готувала листи з відповідями на звернення громадян.
У цей час також в період з 2000 – 2001 рік працювала на радіо "Львівська хвиля", з частковою зайнятістю (готувала інформаційні матеріали для служби новин). Крім цього займалася рекламою. Отримала навики роботи у сфері реклами на радіо.
З 2004 року - серпень 2006 року працювала редактором відділу реклами щоденної газети "Поступ". Моїми основними обов’язками було написання статей за тематикою: бізнес, банківська справа, економіка, соціальна сфера, здоров’я, психологія, туризм тощо. У "Поступі" написала понад 500 матеріалів. Маю досвід роботи у підготовці прес-релізів. Налагоджена співпраця з усіма мас-медіа Львова. Продовжувала працювати у сфері реклами, володію власною клієнтською базою. Приймала участь у виборчих кампаніях (моніторинг преси, радіо та телепрограм за участю кандидата на посаду мера Львова).
Володію російською і польською мовами вільно, англійська -розмовна.
Особистісні характеристики:
Організаторські здібності, високі комунікативні навики, відповідальність, емоційна стійкість, наполегливість, ініціативність, розвинуте творче мислення та аналітичні здібності.
Гобі – книги, музика, кіно, активний відпочинок в горах, захоплююсь історією і традиціями європейських країн. Люблю творчо працювати.

Одружена, виховую сина 8 років.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: