Резюме від 2 лютого 2024

Bohdan

Менеджер з продажу, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
18 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

НУБіП

Інформаційні технології, комп'ютерні науки
Незакінчена вища, з 2022 по 2026 (4 роки)

Знання і навички

Доброзичливість Щирість Уважність Цілеспрямованість Робота із запереченнями Самомотивація Швидкий набір тексту Посидючість Комунікабельність Сліпий друк Ініціативність Бажання вчитися і розвиватися Продаж Клієнтоорієнтованість Спокійність Здатність до навчання

Додаткова інформація

Я студент 2 курсу університету Київу НУБіП, спеціальність "Комп'ютерні науки", 18 років. Досвід роботи в продажах почавши з дропшипінгу на OLX, де займався продажем сезонного товару, отримав численні позитивні відгуки та досвід роботи з клієнтами. Понад 1 рік використовував Instagram для продажів, охоплюючи різні ніші, такі як одяг, взуття, смарт годинники, навушники та книжки. Маю досвід створення рекламних відео для товарів.

Раніше керував ютуб-каналом із 2700 підписників, набравши 140 тисяч переглядів на кращому відео. Маю вміння монтувати відео та обробляти фото. Всебічно розвиваюся, витрачаючи щодня 60-90 хвилин на саморозвиток. Освоїв навички дисципліни та тайм-менеджменту, а також засвоїв цінні поради від провідних експертів у сфері продажів, таких як Грант Кардон та Брайан Трейсі.

Читаючи книги з розвитку особистості, отримав величезну користь від таких творів, як "Правило переможця" і "Будь одержимий або будь як всі" від Гранта Кардона, "Думай і багатій" від Наполеона Гілла, "Есенціаліст" від Грега Маккеона, "Чудовий ранок" від Гега Елрода, "Сила волі" від Келлі Макгонігал, "Зроби це зараз" і "Майстер часу" від Брайана Трейсі, а також "7 звичок надзвичайно ефективних людей" від Стівена Кові. Також проходив курси з дропшипінгу Волошина.

Цікавить вакансія менеджера з продажу, оскільки прагну розвивати свої навички у цій області та вийти на новий рівень ефективності.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: