Резюме від 17 травня 2022

Анна

Менеджер з продажу, закупівель, з реклами, 20 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Львів, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Ім’я по батькові, прізвище: Семенюк Ганна Дмитрівна
Дата і місце народження: 8 квітня 1988 року, м.Херсон
Домашня адреса: вул.Островского 66
Чоловік: Семенюк Валентин Володимирович (будівник, електромонтер та ін.)
Сімейний стан: заміжня
Діти: Семенюк Марина Валентинівна, 25.02.2013р.
Телефон моб [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Навчання:
1995 – 2003рр. – Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №27 з поглибленим вивченням інформатики, обчислювальної техніки, іноземних мов м Херсона.
2003-2006рр. – Херсонський професійний ліцей сфери послуг і здобула професію соціального робітника. ( диплом з відзнакою).
2006-2010рр.- Херсонський державний університет і отримала базову вищу освіту за напрямком підготовки « Соціологія» ,спеціальність «Соціальна робота», спеціалізація: управління персоналом, та здобула кваліфікацію бакалавра в галузі соціальної роботи.
2010-2012рр. – м. Миколаїв. Чорноморський державний університет ім Петра Могили , зарахована на 5 курс по отриманню повної вищої освіти за програмою підготовки магістра в інституті післядипломної освіти за спеціальністю « Соціальна робота»
2012 р. – закінчила Чорноморський Державний університет ім. Петра Могили, отримала ступінь магістра за спеціальністю « Соціальна робота»
Досвід роботи

2010р-2011р- секретар-діловод, та аналітик рекламного ринка( ведення домашньої бухгалтерії, каси) в рекламній компанії « Елвін»
2012-2013р. – офіс-менеджер, та менеджер з продажу у компанії «Євга» ( Інтернет магазин з продажу дитячого та дорослого одягу з написами). ( ведення каси, обробка данних, консультація та продаж товару через соціальні мережи « Контакт» « Аукро» « Кідстаф», та Інтернет магазині).
2016-2018 рр. - менеджер з оптових продажів та менеджер з заккупівель у компанії ФОП Макієвська Олена Вікторівна,( Швейне виробництво " Modnix").( пошук потенційних клієнтів, ведення бази данних, закупівля сировини, фурнітури, виставлення рахунків та контроль їх оплати, відгрузка готової продукції, заключення договорів, участь у тендерах та багато іншого). 2020-2022рр- рекламна агенція "ЕЛВІН" менеджер з реклами (пошук потенційних клієнтів,робота з існуючую клієнтською базою,виставлення рахунків,оформлення договорів,контроль дебіторської заборгованності).
Додаткові відомості:
Володіння мовами: російська та українська мови вільно.
іноземна мова ( англійська) на базовому рівні.
ПК (на рівні впевненого користувача, Exel, word, power point, internet).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: