• PRO

Денис

Шеф-пекар, 38 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідуючий хлібопекарського виробництва

з 12.2023 по нині (9 місяців)
Пироги та друзі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Введення напрямку листкового тіста якого не було раніше на виробництві з нуля. Організація листкового цеху з нуля. Закупівля обладнання через погодження з власником бізнесу. Створення та введення на виробництво операційних бланків для стандартизації роботи співробітників. Введення в асортимент новинок з листкового тіста. Організація приготування та відгрузки великих оптових замовлень. Контроль технічного стану обладнання на виробництві. Співпраця з постачальниками сировини, контроль залишків сировини. Проведення переобліку. Пошук персоналу. Ведення графіку персоналу. Приготування замовлень на івенти та фестивалі. Співпраця з логістами та водіями. Керування підлеглими: пакувальники, формувальники, тістоміси, мийниці, технік, водії, менеджер виробництва.

Шеф пекар

з 09.2020 по 09.2023 (3 роки)
Молоко від фермера, Київ (Роздрібна торгівля)

Навчання керівного складу компанії та лінійних співробітників напрямку випічка.
Створення успішного проекту по збільшенню продажів ХБВ в мережі.
Робота з ІПР співробітників
Робота з системою дистанційного навчання співробітників мережі
Контроль якості ХБВ
Створення технологічних карток ХБВ
Введення новинок до асортименту ХБВ в мережі.
Аналітика продажів ХБВ в мережі та звітність.
Робота з системою обліку в мережі.

Старший пекар з листкового тіста

з 08.2019 по 04.2020 (8 місяців)
Fairmont, Grand Hotel Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Введення лінійки листкових виробів.
Введення та пропрацьовка новинок з листкового тіста.
Введення новинок для кафе SWEET BOOK при готелі

Шеф пекар

з 01.2018 по 01.2019 (1 рік)
Кондитерська Ектора Хіменес Браво BoPastry, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Пропрацьовка та введення ХБВ при відкритті кондитерської.
Керування командою пекарів
Створення графіків для персоналу
Організація роботи персоналу
Випічка ХБВ на виробництві кондитерської

Пекар, шеф пекар, шеф інструктор

з 11.2016 по 01.2018 (1 рік 2 місяці)
Академія кулінарного мистецтва Ектора Хіменес Браво, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Представлення академії на виставці пекарського обладнання.
Представлення академії на семінарі по темі «хлібопекарське обладнання та випічка» в Турції.
Проведення майстер класів при академії.
Підбір персоналу та проведення співбесід для потенційних кандидатів.
Створення графіків роботи для персоналу та організація роботи персоналу.

Пекар, тістороб, пекар з листкового тіста

з 08.2015 по 10.2016 (1 рік 2 місяці)
Кондитерська Волконського, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

КВПУТДВШ

Кухар, Київ
Середня спеціальна, з 2011 по 2014 (3 роки)

Знання і навички

  • Цілеспрямованість
  • Здатність до навчання
  • Випікання
  • Робота в команді
  • Контроль якості продукції
  • Уміння працювати в режимі багатозадачності
  • Навчання персоналу

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

- 8 років досвіду роботи з напрямку Випічка
- Організація виробництва листкового тіста
- Проведення майстер класів на тему листкове тісто

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: