- PRO
Денис
Шеф-пекар, 38 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 28 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10240960/
Досвід роботи
Завідуючий хлібопекарського виробництва
з 12.2023 по нині
(9 місяців)
Пироги та друзі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Введення напрямку листкового тіста якого не було раніше на виробництві з нуля. Організація листкового цеху з нуля. Закупівля обладнання через погодження з власником бізнесу. Створення та введення на виробництво операційних бланків для стандартизації роботи співробітників. Введення в асортимент новинок з листкового тіста. Організація приготування та відгрузки великих оптових замовлень. Контроль технічного стану обладнання на виробництві. Співпраця з постачальниками сировини, контроль залишків сировини. Проведення переобліку. Пошук персоналу. Ведення графіку персоналу. Приготування замовлень на івенти та фестивалі. Співпраця з логістами та водіями. Керування підлеглими: пакувальники, формувальники, тістоміси, мийниці, технік, водії, менеджер виробництва.
Шеф пекар
з 09.2020 по 09.2023
(3 роки)
Молоко від фермера, Київ (Роздрібна торгівля)
Навчання керівного складу компанії та лінійних співробітників напрямку випічка.
Створення успішного проекту по збільшенню продажів ХБВ в мережі.
Робота з ІПР співробітників
Робота з системою дистанційного навчання співробітників мережі
Контроль якості ХБВ
Створення технологічних карток ХБВ
Введення новинок до асортименту ХБВ в мережі.
Аналітика продажів ХБВ в мережі та звітність.
Робота з системою обліку в мережі.
Старший пекар з листкового тіста
з 08.2019 по 04.2020
(8 місяців)
Fairmont, Grand Hotel Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Введення лінійки листкових виробів.
Введення та пропрацьовка новинок з листкового тіста.
Введення новинок для кафе SWEET BOOK при готелі
Шеф пекар
з 01.2018 по 01.2019
(1 рік)
Кондитерська Ектора Хіменес Браво BoPastry, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Пропрацьовка та введення ХБВ при відкритті кондитерської.
Керування командою пекарів
Створення графіків для персоналу
Організація роботи персоналу
Випічка ХБВ на виробництві кондитерської
Пекар, шеф пекар, шеф інструктор
з 11.2016 по 01.2018
(1 рік 2 місяці)
Академія кулінарного мистецтва Ектора Хіменес Браво, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Представлення академії на виставці пекарського обладнання.
Представлення академії на семінарі по темі «хлібопекарське обладнання та випічка» в Турції.
Проведення майстер класів при академії.
Підбір персоналу та проведення співбесід для потенційних кандидатів.
Створення графіків роботи для персоналу та організація роботи персоналу.
Пекар, тістороб, пекар з листкового тіста
з 08.2015 по 10.2016
(1 рік 2 місяці)
Кондитерська Волконського, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
КВПУТДВШ
Кухар, Київ
Середня спеціальна, з 2011 по 2014 (3 роки)
Знання і навички
- Цілеспрямованість
- Здатність до навчання
- Випікання
- Робота в команді
- Контроль якості продукції
- Уміння працювати в режимі багатозадачності
- Навчання персоналу
Знання мов
Англійська — середній
Додаткова інформація
- 8 років досвіду роботи з напрямку Випічка
- Організація виробництва листкового тіста
- Проведення майстер класів на тему листкове тісто
Схожі кандидати
-
Технолог кондитерського виробництва, шеф-кондитер
35000 грн, Київ -
Шеф-кондитер, технолог (запуск виробництва, навчання, розробка рецептур)
Київ -
Шеф-кондитер, пекар
Київ -
Шеф-кондитер
60000 грн, Київ, Дніпро , ще 3 міста -
Шеф-кондитер
Київ -
Шеф-пекар
Київ