Резюме від 27 квітня 2024 Файл

Ярослав

Інженер-технолог

Вік:
23 роки
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Жданов Ярослав Дмитрович
Випускник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу за освітньою програмою Буріння нафтових і газових свердловин.
Здобув ступінь вищої освіти бакалавр. Спеціальність Гірництво.
Закінчив магістратуру в Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу за спеціальністю ”Нафтогазова інженерія та технології”, за освітньопрофесійною програмою ”Пошукове, розвідувальне та експлуатаційне буріння нафтових і газових свердловин” (Магістр).
Здобув ступінь вищої освіти магістр. Спеціальність Пошукове, розвідувальне та експлуатаційне буріння нафтових і газових свердловин”.
Освіта
Бакалавр
вересень 2018р – липень 2022р
Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу
Спеціальність “Гірництво”
Магістр
вересень 2022р – січень 2024р
Англійський
Закінчив курси рівня В2 Першого Кембриджського освітнього центру.
Знання англійської мови на високому рівні (Upper-Intermediate).
Знання польської мови на середньому розмовному рівні.
липень 2022р
Курси
Закінчив курси професійного-технічного навчання ІФНТУНГ і здобув професію ”Помічник бурильника експлуатаційного та розвідувального буріння свердловин на нафту і газ” 4-го розряду.
Технічні навички
Організаторські здібності; вміння працювати на результат, викладатися на максимум для досягнення поставленої цілі, комунікабельність; творчий підхід до пошуку способів виконання поставлених завдань; вміння адаптуватися до змін; вміння працювати в команді; здатність швидко навчатися; самоконтроль; самоосвіта; ввічливість; уважність; висока працездатність; впевнений користувач офісних програм Microsoft Word, Microsoft Excel , Power Point, вміння користуватися пакетом програм Adobe на рівні – вище середнього.
Гнучкість і вміння працювати в умовах багатозадачності; орієнтація на результат; відмінні аналітичні навички; системне мислення; розв'язання проблеми.

Досвід роботи
За час навчання в ІФНТУНГ мною був отриманий основний фундамент знань та великий професійний досвід.
Закінчив курси професійного-технічного навчання ІФНТУНГ і здобув професію ”Помічник бурильника експлуатаційного та розвідувального буріння свердловин на нафту і газ” 4-го розряду.
При проходженні виробничої практики з червня 2021р. по липень 2021р. на нафтогазовому підприємстві - філії Бурове управління ”Укрбургаз” я успішно застосовував здобуті знання.
З 2024 року працюю в Полтавському ВБР «Укргазвидобування» на буровій.
Досягнення
Маю високу академічну активність. Набуті знання з англійської мови під час навчання в ІФНТУНГ успішно застосовував в Міжнародних наукових конференціях. Я приймав активну участь у двох Міжнародних наукових конференціях :
• ”Моніторинг геологічних процесів та екологічного стану середовища”, де захистив наукову роботу на англійській мові на тему: ”Дослідження напруженого стану соленосних порід родовищ Прикарпаття під впливом термобаричних умов”;
• ”Моніторинг небезпечних геологічних процесів та екологічного стану довкілля”, де захистив наукову роботу на англійській мові на тему: ”Проблеми кріплення свердловин в калієво-магнієвих солях Дніпровсько-Донецької западини та шляхи їх вирішення”.
• ”Моніторинг небезпечних геологічних процесів та екологічного стану довкілля, де захистив наукову роботу на англійській мові на тему: ”Аналіз проблем розмежування пластів в ускладнених умовах”
- Захистив магістерську роботу на конференціі «Нові таланти. Дипломні дослідження» - 2023р
разом с 20 кращими студентами ІФНТУНГ
Підпис__________ (Ярослав Жданов)

Особисті данні:
Номер телефону [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мови: Українська, Англійська, Польська.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: