Резюме від 14 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10278235

Менеджер, копірайтер (SMM)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер зі збуту

з 12.2023 по нині (5 місяців)
Роздрібна торгівля

Працювала, та виконувала обовʼязки в ТРЦ Блокбастер магазин idea shop

Офіціант

з 02.2023 по 11.2023 (9 місяців)
СОК Заріччя, смт Маньківка Черкаська область (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала у сфері обслуговування офіціантом

Освіта

Міжрегіональна академія управління персоналом

061 Журналістика, Київ
Незакінчена вища, з 2023 по 2027 (4 роки)

Навчаюсь на журналістиці дистанційно-заочна форма навчання , адже мені подобається розмовляти та досліджувати. Я дуже активна, бездоганно володію українською мовою та добре володію іноземними, тому ця професія допомагає мені розвиватися.

Знання і навички

Уважність Креативність Комунікабельність Художні засоби Згуртованість Відповідальність Прийом та обробка замовлень Активність Активна життєва позиція Продуктивність Бажання вчитися і розвиватися Неконфліктність Ввічливість Висока працездатність Робота в команді

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий
  • Чеська — середній

Додаткова інформація

Я звикла активно та відповідально ставитися до будь-якої роботи. Раніше,писала сценарії та статті.В моєму житті не одноразово був досвід підробітку та роботи, який я виконувала бездоганно та відповідально. Я даю впевненість, що вміння працювати з людьми та бути максимально ефективним у мене присутнє.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: