Резюме від 22 лютого 2024 PRO

Вікторія

Юрист, адвокат, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Полтава, Суми, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 06.2008 по нині (15 років 11 місяців)
Адвокатське об'єднання, Харків (Юриспруденція)

Маю більш ніж 10 річний досвід адвокатської діяльності, що дозволяє надавати якісні правові послуги та забезпечувати надійний юридичний супровід та захист. Також розгляну пропозиції співпраці від колег та юридичних фірм.

Представництво в суді, стягнення заборгованості, оскарження рішень податкових та контролюючих органів (в т.ч. ППР), супровід обшуку на підприємстві, рогляд та підготовка відповідей за запити правоохоронних та контролюючих оргнанів, консультаційний супровід трудових правовідносин, підготовка проектів наказів, типових договорів та ін.
Реєстрація торгових знаків, реєстрації, інтелектуальної власності.

Перевага надається дистанційній роботі, за необхідності можлива присутність в офісі (м.Харків) 1-2 рази на тиждень. Оплата обговорюється та залежить від навантаження та об'єму роботи.

Освіта

НЮУ ім. Ярослава Мудрого

Факультет юстиції, Харків
Вища, з 2003 по 2008 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Адвокат

2012

Знання і навички

Повний супровід господарської діяльності Представництво в судах Правові консультації Оскарження рішень податкових та контролюючих органів Складання процесуальних документів Супровід під час перевірок контролюючих та правоохоронних органі Представництво під час обшуків Захист у кримінальних справах Реєстрація торгового знаку Реєстрація права інтелектуальної власності Підготовка проектів договорів Підготовка наказів Підготовка претензій

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Маю більш ніж 10 річний досвід адвокатської діяльності, свою команду помічників та юристів, що дозволяє надавати якісні правові послуги та забезпечувати надійний юридичний супровід та захист.

Перевага надається дистанційній роботі, за необхідності можлива присутність в офісі (м.Харків) 1-2 рази на тиждень. Оплата обговорюється та залежить від навантаження та об'єму роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: