Резюме від 20 грудня 2023 PRO

Ігор

Шеф-кухар, технолог харчової промисловості, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог, шеф-кухар

з 05.2022 по 12.2023 (1 рік 7 місяців)
Gama Fresh Sandwiches, Біла Церква (Харчова промисловість)

Контроль роботи кухарів, розробка нових страв , складання меню , складання технологічних карт.

Старший кухар

з 03.2021 по 05.2022 (1 рік 2 місяці)
Фоззі Фуд, Київ (Харчова промисловість)

Контроль роботи кухарів , формування заявок на сировину , приготування страв

Шеф кухар

з 08.2020 по 03.2021 (7 місяців)
CudMiod, Лодзь , Польща (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи кухарів , розробка нових страв, складання меню.

Су-шеф

з 03.2020 по 07.2021 (1 рік 4 місяці)
Дитяча Планета, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи команди кухарів , контроль видачі готових страв, складання заявок по продуктам , безпосередня участь в приготуванні страв.

Старший кухар, кухар

з 09.2018 по 02.2020 (1 рік 5 місяців)
Kas-kas , 12 istoria, Вільнюс , Литва (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв, контроль роботи кухарів.

Освіта

КНТЕУ

Ресторанно-готельного бізнесу, Київ
Незакінчена вища, з 2004 по 2007 (3 роки)

Знання і навички

Уважність Здатність до навчання Приготування гарячих страв Комунікабельність Приготування холодних страв Європейська кухня Готування фаст-фуду Італійська кухня Готування на мангалі Українська кухня Пакування готової продукції Складання технологічних карт Готування шаурми Готування суші Розробка меню Випікання

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: