Резюме від 7 червня 2024 PRO

Станіслав

Керівник відділу продажів (національні мережі)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділу продажів національних мереж

з 08.2023 по нині (10 місяців)
Polus, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Функції: Побудова відділу продажів, стратегія розвитку в національних мережах. Бюджетування та планування планів продажу. Укладання нових контрактів співробітництва. Планування ТМА. Адміністративної діяльності відділу. Підготовка презентацій, брендбук для партнерів.
Досягнення: Збільшення продажів порівняно з аналогічним періодом минулого року. Виконання бюджету. Формування цінової політики. Розширення асортименту та його покриття. Скорочення дебіторську заборгованість з 45% до 20%. Укладання договорів з ключовими клієнтами (Експансія, Сільпо, Аврора, Укр. пошта та ВК)

Senior key account manager

з 06.2017 по 08.2023 (6 років 2 місяці)
KORMOTECH, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Функції: Планування планів продажу та бюджетування. Робота з мережами (ТОВ Новус, Еко, Сільпо, Фора, Експансія, Траш, АТБ, Ашан, Метро та інші). Проведення переговорів та укладання річних контрактів співробітництва. Контроль виконанням умов співпраці. Планування трейд-маркетингових та розробка імідж активностей. Ведення адміністративної діяльності відділу. Управління відділом менеджерів з продажу (6 осіб) та відділом мерчендайзерів (19 осіб).
Досягнення: Збільшення продажів на 33% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Виконання бюджету. Формування цінової політики. Розширення асортименту та його покриття. Скорочення дебіторську заборгованість з 23% до 5%. Розробка стандартів, побудова відділу власного мерчендайзерів та аутсорсінг. Тренінги.

Менеджер з роботи з національними мережами

з 04.2016 по 05.2017 (1 рік 1 місяць)
iCotton Ukraine, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Функції: виконання планів продажу, робота з мережами Еко, Альянс-маркет, Експансія, Караван, проведення переговорів та укладання річних контрактів співробітництва, контроль за виконанням умов, проведення трейд-маркетингових активностей, ведення адміністративної звітності.
Досягнення: збільшення продажів на 10% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Розширення асортименту на безкоштовній основі (Еко, Альянс та Експансія). Збільшень представленості на прикасі в транспортному засобі Еко та Експансія, безкоштовно. Скорочення дебіторську заборгованість з 19% до 5%, укладання річних контрактів без додаткових витрат підприємствам. Розробка стандартів, регламенту робіт та звітних форм відділу мерчендайзингу

Менеджер зі збуту та мерчендайзингу

з 04.2013 по 03.2016 (2 роки 11 місяців)
Сімферопольський вино-коньяний завод, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Функції: аналітика продажів, проведення переговорів з мережами (ТОВ Новус, ВК, АТБ, Альянс Маркет, Еко, Караван, Мега-Маркет, Експансія), розширення та ротація асортименту, контроль дебіторської заборгованості та роботи мерчендайзерів у торгових точках, проведення трейдерів активності, ведення адміністративної звітності.
Досягнення: збільшення продажів на 6% порівняно з минулими періодами. Відновлення співпраці з ТС Караван та Еко. Підключення нового клієнта Мега Маркет. Скорочення дебіторської заборгованості, Розробка стандартів, регламенту робіт, впровадження та запуск електронної звітності для мерчендайзерів. Розробка системи мотивації для працівників відділу.

Супервайзер мерчендайзерів

з 02.2009 по 03.2013 (4 роки 1 місяць)
агентство TEAM 247, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Функції: Підбір, навчання та стажування мерчендайзерів. Постановка цілей, мотивація професійного розвитку, оцінка та стимулювання якості праці. Планування бюджету відділу. Проведення щотижневих зборів. Визначення маршрутів, контроль та оцінка виконання поставлених завдань відділу мерчендайзингу. Проведення планових перевірок, контроль регулярності відвідування ТТ (аудит, польовий супровід); Контроль дотримання стандартів мерчендайзингу. Розробка планограм викладки товарів на полицях магазинів.
Досягнення:Створення ефективної та професійної команди мерчендайзерів.Розробка стандартів, регламенту робіт та звітних форм відділу мерчендайзингу.Розробка системи мотивації для працівників відділу.Побудова довірчих відносин із ключовими клієнтами.

Мерчендайзер

з 07.2008 по 01.2009 (6 місяців)
RAINFORD, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Функції: Складання замовлень, зняття залишків,Фото звіт.Наповнення звітів.Контролює термін придатності товару.Ротація товару.Контроль за наявності цінників.Контролює наявність у магазині всього асортименту продукції компанії.
Досягнення: Збільшення частки полиці на 20% у ТЗ Ашан.

Освіта

Київський національний університет технологій та дизайну

Мехатроники и компьютерных технологий, Київ
Вища, з 2010 по 2014 (4 роки)

Знання і навички

Пользователь Internet MS Outlook MS Office MS Power BI Управлінські навички Планування продажу Уміння аналізувати Стресостійкість Побудова відділу продажу Ораторська майстерність Комунікабельність

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Водійське посвідчення -Категория В, личный автомобиль.

Захоплення та інтереси
Большой тенис, велоспорт.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: