Резюме від 22 грудня 2023 Файл

Олена

Спеціаліст з кадрів

Місто:
Костянтинівка (Донецька обл.)

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ЄРМОЛАЄВА ОЛЕНА МИКОЛАЇВНА
вул. Ціолковського, м.Костянтинівка, Донецька обл., тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи:
2022-2023 Мобільна команда Міжнародного благодійного фонду «Альянс громадського здоров’я»
Посада: соціальний працівник
Посадові обов’язки: надання послуг у вигляді кваліфікованих консультацій, а також інших послуг технічного характеру. Обробка первинних документів. Ведення онлайн-бази даних. Участь у розробці та плануванні діяльності проектів. Підготовка звітів.

2022 Громадська організація «Точка рівноваги»
Посада: спеціаліст з кадрових питань
Посадові обов’язки: консультування з широкого спектру питань з трудового законодавства, що стосується регулювання трудових правовідносин; консультування з питань найму та звільнення персоналу; розробка трудових контрактів, договорів про конфіденційність, договорів щодо матеріальної відповідальності, штатного розкладу, посадових інструкцій, внутрішньої документації організації, необхідної для супроводу кадрового діловодства; документальне оформлення прийому працівників до штату організації, переведення, преміювання, звільнення; заповнення трудових книжок (у разі потреби) та формування особових справ працівників; оформлення та ведення журналів реєстрації наказів; організація та контроль за кадровим документообігом; поточне консультування (як усне, так і письмове) з кадрових питань.

2020-2022
Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія Солінг» м. Харків
Посада: менеджер з персоналу
Посадові обов’язки: підбір і найм персоналу, проведення співбесід і тестування кандидатів, що претендують на роботу в компанії, ведення кадрового діловодства - документальне оформлення і облік контактів, призначень, звільнень, переміщень тощо), облік і ведення особистих справ, оформлення трудових книжок, ведення звідного табеля обліку робочого часу та ін..

2020 – навчання у Schoоl of PROFI-CONSULTING у школі «New HR Generation» м. Харків

2018-2019
Донецький обласний благодійний фонд «Оберіг» м. Костянтинівка, Донецька обл..
Посада: діловод
Посадові обов’язки: обробка первинних документів соціальних працівників. Ведення онлайн-бази даних Syrex ( 1С: бухгалтерія 8.3) Участь у розробці та плануванні діяльності проектів. Підготовка звітів.

2013-2018
Донецький обласний благодійний фонд «Оберіг» м. Костянтинівка, Донецька обл..
Посада: соціальний працівник
Посадові обов’язки: виконання особистого догляду за клієнтами. Надання побутової допомоги клієнтам. Контроль прихильності до АРТ. Формування знань, навиків та мотивації необхідності дотримання режиму АРТ. Надання інформаційно-психологічної підтримки клієнтів та їх оточення. Супровід до лікувального закладу та ін.. Ведення звітної документації.

2008-2013
Донецький обласний благодійний фонд «Оберіг» м. Костянтинівка, Донецька обл..
Посада: інтерв’юер
Посадові обов’язки: знаходження перших клієнтів. Ведення бази даних Syrex ( 1С: бухгалтерія 8.3). Інтерв’ю з клієнтами. Мотивування до зміни поведінки. Навчання СІН основам викладання та розповсюдження наданої інформації. Підписання угод. Надання клієнтові спеціальних купонів. Надання профілактичних витратних матеріалів, направлення клієнтів на ДКТ, тестування на ІПСШ. Видача винагороди клієнтові.

2007-2013
Донецький обласний благодійний фонд «Оберіг» м. Костянтинівка. Донецька обл..
Посада: адміністратор громадського ком’юніті центру
Посадові обов’язки: робота з користувачами наркотиків та іншими уразливими групами населення. Виконання функцій документатора. Ведення бази даних Syrex ( 1С: бухгалтерія 8.3). Підготовка звітів

2004-2007
ДЛПЗ « Реабілітаційно-діагностичний центр» МОЗ України м. Костянтинівка, Донецька обл..
Посада: інспектор відділу кадрів
Посадові обов’язки: підбор персоналу (пошук медичного та іншого персоналу, первинне спілкування з кандидатом). Формування та ведення банку даних про якісний та кількісний склад кадрів. Організація навчання та атестації співробітників. Оформлення та ведення кадрової документації ( прийом, переведення, звільнення, відпустки, відрядження та ін.),особових справ, трудових книжок, листів непрацездатності, військового обліку. Оформлення та ведення журналів реєстрації наказів; організація та контроль за кадровим документообігом. Здача встановленої звітності

1997-2004
Реабілітаційно-діагностичний центр м. Костянтинівка, Донецька обл..
Посада: секретар керівника
Посадові обов’язки: оформлення організаційно-розпорядчої документації Ведення діловодства, робота з кореспонденцією. Організація телефонних переговорів. Організаційне забезпечення діяльності керівника: зустрічі, переговори, відрядження тощо. Робота з оргтехнікою ( факс, ксерокс, сканер, принтер) та ін.

Освіта: 1991-1994
Костянтинівський індустріальний технікум м. Костянтинівка, Донецька обл..
Технік-технолог

Додаткові відомості: володіння українською та російською мовами. ПК – опитний користувач Word, Excel, Adobe Photoshop, GetResponce, Canva, Trello, Evernote,Corel Draw, WinRar, 1С: бухгалтерія 8.3. та ін. електронна пошта, Іnternet, оргтехніка
Маю посвідчення водія кат. В

Особисті якості: володію високою працездатністю (стриманістю, увагою та відповідальністю щодо виконання завдань), порядністю та ретельністю. Комунікабельністю (маю опит консультування та проведення співбесід). Легко адаптуюсь в нових умовах, швидко навчаючись. Маю активну життєву позицію. Постійно відвідувала навчальні, професійні тренінги та тренінги з саморозвитку

Схожі кандидати

Спеціаліст з кадрів
Костянтинівка (Донецька обл.)

Менеджер по персоналу
Костянтинівка (Донецька обл.), Київ, Дистанційно

Менеджер по работе с персоналом
10000 грн, Костянтинівка (Донецька обл.), Харків, Краматорськ

Менеджер з персоналу
Костянтинівка (Донецька обл.), Дружківка, Краматорськ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: