Резюме від 28 березня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10310147

Головний бухгалтер

Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Мудра Лариса Олександрівна


Адреса: м.Київ, вул. Флоренції, 9
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета
Отримати роботу на посаді головного бухгалтера або фінансового директора. Реалізувати свій досвід. Отримати гідну мого вкладу в працю, заробітну плату, починаючи із 50000,00
Досвід роботи
• Із листопада 2013 року до теперішнього часу – головний бухгалтер ТОВ «Монтажно-будівельної компанії «СІНЕРГІЯ». Займаюсь організацією і веденням бухгалтерського і податкового обліку. Складаю та слідкую за редагуванням Наказу про облікову політику підприємства. Вивчаю структуру витрат на будівництво електро-монтажних об’єктів. Слідкую за правильним відображенням в програмі зовнішньо-економічних операцій: експорту і імпорту. Коригую оприбуткування матеріалів. Списую паливно-мастильні матеріали на об’єкти будівництва, а також запасні частини на витрати на автомобілі. Займаюсь вводом в експлуатацію, дооцінкою та переоцінкою основних засобів. Веду касові операції, авансові звіти. Контролюю реєстрацію податкових накладних та їх розблокування. Займаюсь операціями по трансфертному ціноутворенню, виділу підприємства. Веду облік суб’єктів господарювання на різних організаційно-правових формах: комерційне підприємство на загальній системі оподаткування, ФОП другої та третьої групи, юридична особа на спрощеній системі оподаткування. Складаю фінансову та податкову звітність та закриваю звітні періоди. Узгоджую облікові тонкощі із договірними формулюваннями в договорах підряду. Спілкуюсь із замовниками стосовно податкових накладних та інших питань. Працюю із кошторисно-будівельними документами: Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (кб 3), Акт приймання виконаних будівельних робіт (кб 2), Відомість ресурсів.

• Із квітня 2009р. до серпня 2013р. – редактор напрямку «Бухгалтерський облік та оподаткування» ТОВ «Баланс-клуб». Займалась вивченням нормативної та законодавчої бази України з питань бухгалтерського та податкового обліку. На підставі вивченого матеріалу писала консультації на актуальні питання обліку та оподаткування комерційних підприємств, які потім публікувались у спеціалізованих бухгалтерських виданнях «Баланс» і «Бібліотека Баланс». Редагувала авторський матеріал сторонніх авторів для спеціалізованого бухгалтерського видання редакції «Бібліотека Баланс». Працювала на консультаційній лінії, де відповідала на практичні запитання, які задавали бухгалтери із усієї країни. Брала участь у семінарах та вебінарах підприємства та зйомках відеороликів. Працювала в основному за темами: облік основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, автомобільного транспорту, заробітної плати та податків, податку на додану вартість, податку на прибуток, заповнення податкової та фінансової звітності та інше.

• Із березня 2007р. по березень 2009р. головний бухгалтер на виробничо-торговому підприємстві ТОВ Торговий дім «Дона». Займалась складанням та здаванням фінансової та податкової звітності, організацією бухгалтерського обліку на підприємстві, постановкою задач для програмування обліку бухгалтерських процесів. Проводила роботу з відшкодування ПДВ із бюджету.

• Із 02.12.2004р. по березень 2007р. бухгалтер-аудитор ВАТ «Дніпропетровська паперова фабрика». Проводила перевірку бухгалтерського і податкового обліку підприємства, а також його суміжних підприємств.

• Із 2004р. бухгалтер-ревізор в Аудиторській фірмі «Бухгалтер». Проводила перевірку податкового обліку великих промислових підприємств міста Дніпро.

• Із 2003р. – головний бухгалтер ТОВ «Техносоюз». Займалась веденням бухгалтерського і податкового обліку, складанням звітності. Спілкуванням із контролюючими органами і контрагентами.

• 1992-2003рр. – працювала в аграрному секторі, де обіймала посади головного бухгалтера та головного економіста.

Освіта
Дніпропетровський Аграрний Університет за
1987-1992рр. спеціальністю «Бухгалтерский облік та аналіз
господарської діяльності підприємства».
Ключові навички
Маю досвід організації:
- бухгалтерського і податкового обліку на підприємстві;
- обліку і логістики процесів на складі підприємства,
- руху матеріалів і готової продукції на підприємстві, аж до збуту замовнику;
- роботи автомобільного транспорту.
Маю досвід:
• спілкування із колективом, контролюючими органами, замовниками, постачальникам та іншими;
• проходження багаточисельних податкових перевірок.
Маю навички роботи:
- Із спеціальними періодичними виданнями для бухгалтерів, LIGA360 і т.п.;
- Володію ПК: Word, Excel, Internet, Клієнт-Банк, бухгалтерськими програмами БЕСТ-ПРО,1С Підприємство 7,7, 8,3, ВАF, Пактум-підприємство, М.Е.Doc,1С Звіт, Вчасно
Знання мов:
• укараїнський – рідний;
• англійський – elementary
Інтереси:
• веду активний спосіб життя, цікавлюсь танцями і українськими піснями;
• люблю подорожувати й пізнавати нові культури.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: