Резюме від 26 лютого 2024 Файл

Анастасія

Менеджер, координатор проєктів (заходи, освіта, екологія, здоров'я)

Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Бондар Анастасія Олексіївна
Дата народження:26.01.1992
Місто:Київ
Контактна інформація
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта
З 2013 по 2015 - Університет КРОК, Науково-учбовий Інститут менеджменту безпеки. Професіонал з фінансово-економічної безпеки.
З 2011 по 2013 - Університет КРОК, Науково-учбовий Інститут інформаційних та комунікаційних технологій. Спеціаліст з інформаційних технологій.
З 2007 по 2011 - Коледж економіки, права та інформаційних технологій Університету КРОК. Технік-програміст, молодший спеціаліст.
Досвід роботи
З 01.2024 – Організатор серії тренінгів в рамках інформаційно-просвітницької кампанії для надавачів освітніх послуг, щодо вироблення життєвих навичок з питань води, гігієни, санітарії та менструальної гігієни за підтримки UNICEF Ukraine.
24-29.01.2024 – Керівник виїзного табору (36 дітей, 6 супроводжуючих) – проект "Психосоціальна реабілітація та розвиток дітей, батьків та педагогів з деокупованих регіонів України" за підтримки Центральної агенції з управління проєктами Литовської Республіки, Фонду з розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги Литовської Республіки, громадської спілки "Центр сталого розвитку та інновацій", Програми малих грантів ПРООН/ГЕФ.
07.2022 – 09.2022 - Експерт проекту - Літня школа «Чернігів - це Ми!» Благодійного фонду «Голоси дітей».
06.2021 – 04.2022 - Координатор проекту - «Кращі практики зеленого відновлення в умовах СOVID-19 для громад» Програми малих грантів/ПРООН ГЕФ.
04.2021 – Організатор екологічної акції, Спікер – Всеукраїнська «ЕКО+ЕТНО+AРТ» ініціативі: креативні НЕ конференціі» на базі Університету економіки і права КРОК під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО
З 08.2019 по нині – ФОП – виробництво, роздрібна торгівля, консультаційні послуги
З 02.2016 по 04.2017 – Всеукраїнська газета «Розвиток та довкілля». Керівник відділу дизайну
З 10.2020 – Член Молодіжної дорадчої групи Програми малих грантів/ПРООН ГЕФ
З 06.2014 по нині – ГО «Екологічне майбутнє» - Голова ГО
З 07.2014 по 10.2014 – Студія меблів "Платінір". Дизайнер меблів
З 11.2013 по 12.2013 – Виробнича компанія Stella Flex. Дизайнер-графік
З 04.2012 по нині – Sujok Italia. Дизайнер-верстальник, ілюстратор
З 09.2011 по 12.2019 – Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління. Провідний спеціаліст відділу кадрового та документального забезпечення

Курси /тренінги /отриманні сертифікати
10.2023 – Експерт - Тренінг «Психологічна підтримка освітян: сучасні виклики освітнього середовища».
09.2023 – Експерт - Майстерні психологічної реабілітації «Пізнаймо місто Лева разом».
06.2023 – Експерт - Тренінг для молоді з питань проектного менеджменту, звітності та особливостей реалізації молодіжних екологічних ініціатив. Проект «Молодіжна кліматична платформа» ПМГ ПРООН ГЕФ.
03.2023 – Експерт - Тренінг "Освіта для сталого розвитку: інтерактивні вправи та ігри для просування ЦСР серед молоді". Проєкт ПМГ ПРООН/ГЕФ «Раннє відновлення у співпраці з Центром безпеки та розвитку через інтеграцію енерго- та ресурсозбереження в сталу життєдіяльність громади».
02.2023 – Учасник конференції, спікер - Міжнародна конференція з розповсюдження результатів проєкту Erasmus+ «CLIMAN» Climan International Highlight Event «Екологізація сучасного освітнього простору: основні вектори інноваційної трансформації та шляхи їх впровадження».
02.2021-07.2021 – Учасник Школи соціального лідерства 2021 в складі команди «Розвиток та партнерство»
09.2020-10.2020 – Комплексний навчальний онлайн-захід Digital Bridge 2.0
09.2020 – Учасник всеукраїнського екологічного форуму "The european green deal: виклики для України. Кругова економіка", м. Переяслaв
09.2018-02.2019 – курси англійської мови Anomaly English project А2-1
10.2018 – Учасник II Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми екології та еволюції екосистем в умовах трансформованого середовища, м. Чернігів
07.2016 – Учасник - Тренінг з управління проектами, які адмініструються Програмою малих грантів ПРООН/ГЕФ, смт. Іванків
02.2015 – Курс з підвищення кваліфікації «Стратегічне планування регіональної екологічної політики», м. Київ
Знання і навички
• Пунктуальність, Відповідальність, Організованість, Проактивність
• Організація заходів, Організація екологічних акцій, Організація семінарів, Організація кейтерингу, Організація фото-відео зйомки на заходах, Ведення звітності
• Проведення тренінгів, Проведення майстер-класів для дітей, Супровід групи дітей, Проведення екологічних ігор
• Управління виробництвом, Управління проєктами, Ведення переговорів, Закупівля обладнання, Співпраця з підрядниками, Контроль якості, Контроль залишків, Оптимізація, Систематизація
• MS Word, Excel, PowerPoint, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Adobe Acrobat Reader, Canva, VN.
• Підготовка друкованих матеріалів для заходів, Підготовка презентацій, Графічний дизайн, Поліграфічний дизайн, Розробка дизайну банерів, Верстання книжок, Розробка дизайну етикеток, Дизайн презентацій, Відеомонтаж, Відеозйомка, Створення відеоконтенту для соц.мереж
• Водійські права кат. B, власне авто
• Мови: Українська ─ вільно, Російська ─ вільно, Англійська ─ початковий

Додаткова інформація
Маю 13 років досвіду у проектній діяльності. Пройшла шлях від волонтера, що ставить банери до організатора заходів, координатора проекту, тренера.
Маю власну справу з виробництва і оптово-роздрібної торгівлі (натуральне вегетаріанське мило), яку перевела у хоббі.
Наразі шукаю стабільне місце роботи, де буду впевнена в рівні щомісячного доходу з можливістю кар’єрного росту. Готова почати в новій компанії з помічника координатора заходів, помічника проектного менеджера. Десь на стику сфер діяльності, в яких маю класний досвід.
Розумію, що для якісної командної роботи варто знаходитись поруч в офісі і це дає результат 1+1=3, але для виконання точкових задач, що потребують концентрації - ефективніше працюю з дому.
Я – людина-швейцарський ніж. Чомусь до мене звертаються, коли вже “все пропало” в будь-якій сфері. Так, я можу і намалювати якісно, і домовитись на найкращих умовах з вечора на завтра, і розібратись із технікою, і розробити проект для ремонту приміщення, і на місці вирішити термінові питання… Та по своїй волі зазвичай планую все якісно завчасно. Що тут говорити - я здаю звіт ФОП і плачу податки у перший день нового кварталу. Отже, шукаю команду однодумців, які працюють за тими ж принципами.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: