Резюме від 15 січня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10342034

Оператор кол-центру

Місто проживання:
Немирів (Вінницька обл.)
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Ковалівський ліцей

Ковалівка
Середня, з 2012 по 2023 (11 років)

Знання і навички

Самомотивація Комунікабельність Здатність до навчання Уміння швидко засвоювати нову інформацію Активно вивчаю англійську мову Пунктуальність Адаптивність

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Мене звати Дем'ян. Нажаль досвіду роботи в мене не має, як і вищої освіти, але я вважаю себе відповідальною людиною. Якщо чимось зацікавленний, то буду робити все, щоб досягнути якогось успіху у цьому. Активно вивчаю англійську мову, трішки менше програмування (поки що особисто для себе, а не для роботи), але це не буде заважати основній роботі. Батьки займаються скотарством та аграрництвом, тому що таке праця я знаю на особистому досвіді.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: