- Файл
Олег
Операційний директор, керуючий проєктом, регіональний менеджер
- Вік:
- 53 роки
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Київ, Харків
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10352616/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
[
[
[
Місто: Київ
ДОСВІД РОБОТИ:
04.2022 – 01.2023 Прімо Піцца, м. Тячів, Закарпатська обл.
Мережа піцерій на Західній Україні з доставкою. 8 закладів. Штат компанії 200
працівників.
Виконавчий директор
У прямому підпорядкуванні: 8 Директорів піцерій, менеджер з постачання, завідуючий
господарства, фінансовий менеджер.
• Розробка та впровадження стандартів для оптимізації операційних процесів.
• Управління бюджетом з акцентом на ефективний розподіл ресурсів.
• Розробка та введення нових позицій у меню.
• Організація системи контролю якості продукції та підтримання високих стандартів.
• Розробка та впровадження політики, включаючи ціноутворення, дитячі заходи,
конкурси та обслуговування заходів.
• Здійснення стратегії розвитку інтернет-доставки для розширення бази клієнтів.
• Робота з постачальниками.
• Контроль обліку та забезпечення ефективного ведення бізнесу.
• Активна участь у стратегічному розвитку бізнесу та його успішній реалізації.
Досягнення:
• Вдосконалення стандартів обслуговування, оновлення обладнання, перегляд і
оптимізація операційних процесів. Стабілізація роботи мережі. Впровадження
бюджетування.
• Перегляд і зміна меню.
• Розробка та впровадження програм мотивації для лінійного персоналу та керівників.
Збільшення обороту і прибутку мережі у 2 рази.
02.2005 – 05.2022 Сільпо
Українська торговельна мережа продовольчих супермаркетів. Є частиною торговельної
корпорації Фоззі Груп. Мережа налічує 305 магазинів у 62 містах України.
Лавка традицій - корпоративний бізнес, розвиток проекту у мережі Сільпо, формат shop
in shop. Регіони присутності - вся Україна.
05.2017 – 05.2022 Менеджер з постачання та розвитку мережі, проект Лавка
традицій, Київ
У прямому підпорядкуванні: 90 Завідуючих відділами гастрономії у супермаркетах.
У функціональному підпорядкуванні: 90 Завідуючих супермаркетами
• Здійснення бізнес-планування, включаючи управління P&L, контроль операційних
витрат, маржинальність та впровадження мотиваційних програм для персоналу.
Активний пошук нових постачальників та стратегічних напрямків у просуванні
здорового та правильного харчування.
• Ефективна координація взаємодії з усіма департаментами компанії задля досягнення
комерційних цілей проекту.
• Відповідальність за операційні процеси та розвиток персоналу мережі. Визначення
штату проекту, погодження взаємодії з персоналом супермаркетів. Управління та
постійне вдосконалення операційної дисципліни.
• Розробка навчальних програм та матеріалів для забезпечення високого професійного
рівня співробітників.
• Ефективне управління та розвиток команди, забезпечуючи досягнення стратегічних
цілей компанії. Досягнення:
• Розвиток проекту з нуля, динаміка продажів окремих груп товарів з 200 кг до 4 тис.кг
на тиждень. Збільшення продажів з 10 млн. до 40 млн.грн. на рік.
06.2015 – 05.2017 Менеджер проектів Сільпо, Київ
У функціональному підпорядкуванні: 4 Куратори магазинів, 25 управляючих магазинами.
Реалізація проекту Lean під керівництвом консалтингової компанії McKinsey &
Company у 25 супермаркетах на територіях Сумської, Харківської, Полтавської,
Київської областей.
• Підвищення продуктивності персоналу, розробка та впровадження ініціатив,
спрямованих на зниження операційних витрат, включаючи ФОП, при збереженні
високого стандарту обслуговування гостей у всіх супермаркетах мережі Сільпо.
Досягнення:
• Перевиконання планового показника економії витрат мережі на 240 млн.грн. на рік.
Перезапуск роботи мережі на засадах вищої ефективності.
02.2012 – 11.2015 Керуючий супермаркетом Le Silpo, Харків
У прямому підпорядкуванні: 4 Заступники керуючого магазином, 10 Завідуючих цехами та
відділами.
• Підбір, навчання та управління командою магазину, включаючи графіки роботи,
розвиток, оцінки та звільнення.
• Здійснення роботи з асортиментом, забезпечення його актуальності та відповідності
вимогам ринку.
• Розробка та реалізація цінової політики, включаючи проведення акцій та моніторинг
конкурентів.
• Управління всіма аспектами виробництва та продажів, включаючи замовлення,
списання, переобліки, інвентаризацію, планування та досягнення планів з виручки,
ФОП, PnL. Проведення акційних та маркетингових заходів для збільшення
привабливості магазину.
• Підготовка звітності та надання інформації вищому керівництву.
• Взаємодія з контролюючими органами для забезпечення дотримання законодавства
та нормативів.
• Налагодження стосунків з VIP клієнтами. Досягнення:
• Відкриття і керівництво першим у мережі супермаркетом Le Silpo.
• Виконання та перевиконання планів продажу. Найнижчий у регіоні показник
плинності персоналу.
02.2005 – 02.2012 Керуючий маркетом Сільпо-фуд, Харків
У прямому підпорядкуванні: 3 Заступники керуючого магазином, 10 Завідуючих цехами та
відділами.
08.2000 – 09.2005 ФОП Попатенко
• Здійснення усних та письмових перекладів з англійської мови.
• Консультування ту супровід у вирішенні різних бюрократичних питань: суди,
ОВІРи, районні та міські ради по всій Україні.
12.1996 – 08.2000 МакДональдз Україна, Харків
Світовий лідер у галузі швидкого обслуговування.
Перший помічник директора ресторану Загальний
штат у підпорядкуванні 300 працівників.
• Управління персоналом.
• Розробка цінової політики, проведення акцій та систематичний моніторинг
конкурентів.
• Управління виробництвом та продажами, включаючи замовлення, списання,
переобліки, інвентаризацію, планування та досягнення планів з виручки, фонд
оплати праці, PnL.
• Проведення акційних та маркетингових заходів для збільшення привабливості
магазину.
• Підготовка звітності.
• Взаємодія з аутсорсинговими компаніями, забезпечення безперебійної роботи
обладнання.
• Дотримання санітарних норм та забезпечення касової дисципліни.
• Взаємодія з контролюючими органами з питань дотримання вимог законодавства.
Досягнення:
• Участь у відкритті 20 нових ресторанів (Суми, Черкаси, Дніпро, Київ, Харків),
забезпечення їхнього успішного запуску.
08.1994 – 10.1996 Люкс Оптика
Найбільша у світі компанія в галузі окулярів. Мережа оптик, 20 торговий точок.
Продавець консультант
06.1993 – 05.1994 Сахморепродукт
Плавуча консервна база, виготовлення консервованих морських продуктів харчування.
Матрос-обробник
ОСВІТА:
1994 – 2001 Харківський Державний педагогічний університет ім. Г.С.Сковороди
Філологічний факультет, спеціалізація - англійська мова
ЗНАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ: англійська – В2, німецька – А2.
Водійське посвідчення: кат. В, власне авто.
Схожі кандидати
-
Керівник, заступник керівника підприємства, виконавчий директор, операційний директор
Київ -
Директор, заступник директора, начальник відділу, регіональний керівник
35000 грн, Київ -
Керівник, заступник керівника підприємства (підрозділу), операційний (виконавчий) директор
Київ -
Керівник проєкту, директор, регіональний, операційний менеджер, координатор
Харків -
Руководитель филиала, региональный менеджер, зам. директора, управляющий
Харків