Резюме від 19 березня 2024 Файл

Олег

Операційний директор, керуючий проєктом, мережею магазинів

Вік:
52 роки
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Київ, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ОЛЕГ ПОПАТЕНКО

ДОСВІД РОБОТИ

кві 2022 - гру 2022 Виконавчий директор
Primo Pizza, Тячів
‑Розробка та впровадження стандартів для оптимізації
ОСОБИСТІ ДАНІ операційних процесів;
Ім'я ‑Управління бюджетом з акцентом на ефективний розподіл
Олег Попатенко ресурсів;
Адреса ‑Розробка та введення нових позицій у меню;
Харків
‑Організація системи контролю якості продукції та підтримання
Номер телефону
високих стандартів;
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») ( Telegram)
‑Розробка та впровадження політики, включаючи
Email
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») ціноутворення, дитячі заходи, конкурси та обслуговування
LinkedIn заходів;
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») ‑Здійснення стратегії розвитку інтернет‑доставки для
popatenko/ розширення бази клієнтів;
‑Робота з постачальниками;
МОВИ ‑Контроль обліку та забезпечення ефективного ведення
Англійська бізнесу;
Українська ‑Розробка та впровадження програм мотивації для рядового
персоналу та керівників;
‑Активна участь у стратегічному розвитку бізнесу та його
успішній реалізації.

вер 2017 - тра 2022 Менеджер з постачання фермерської продукції
Fozzу Group, Київ
Корпоративний бізнес, Проект «Лавка традицій» (shop in
shop). Регіони присутності : Вся Україна
‑Активний пошук нових постачальників та стратегічних
напрямків у просуванні здорового та правильного харчування;
‑Здійснення бізнес‑плану, включаючи управління P&L,
контроль операційних витрат, маржинальність та
впровадження мотиваційних програм для персоналу;
‑Ефективна координація взаємодії всіх департаментів компанії
задля досягнення комерційних цілей бізнесу;
‑Управління та постійне вдосконалення операційної
дисципліни в підрозділах компанії;
‑Розробка навчальних програм та матеріалів для забезпечення
високого професійного рівня співробітників;
‑Ефективне управління та розвиток команди, забезпечуючи
досягнення стратегічних цілей компанії.

чер 2015 - тра 2017 Менеджер проектів
Fozzу Group, Київ
Робота в проекті Lean під керівництвом консалтингової
компанії McKinsey & Company.
Мета проекту полягала у підвищенні продуктивності
персоналу, розробці та впровадженні ініціатив, спрямованих на
зниження операційних витрат, включаючи ФОП, за збереження
високого стандарту обслуговування гостей у всіх
супермаркетах мережі Сільпо.
Проект успішно завершено, і сума економії перевищила всі
очікування, підтверджуючи ефективність вжитих заходів.

лют 2005 - лис 2015 Керуючий маркетом бізнес «Сільпо-фуд»
Fozzу Group, Харків
‑Підбір, навчання та управління командою магазину,
включаючи графіки роботи, розвиток, оцінки та звільнення;
‑Здійснення роботи з асортиментом, забезпечення його
актуальності та відповідності вимогам ринку;
‑Розробка та реалізація цінової політики, включаючи
проведення акцій та моніторинг конкурентів;
‑Управління всіма аспектами виробництва та продажів,
включаючи замовлення, списання, переобліки, інвентаризацію,
планування та досягнення планів з виручки, ФОП, PnL;
‑Проведення акційних та маркетингових заходів для
збільшення привабливості магазину;
‑Підготовка звітності та надання інформації вищому
керівництву;
‑Взаємодія з контролюючими органами для забезпечення
дотримання законодавства та нормативів;
‑Робота на різних форматах магазинів від соціального "Сільпо"
до ексклюзивного Le Silpo.
‑Здійснював функції першого керуючого в першому відкритому
маркеті 'Le Silpo' у м. Харків, що став першим відкритим у
країні.

сер 1998 - лют 2005 Директор
ФОП Попатенко, Україна
Переклад з англійської, української мови ( усної,
письмової).Вирішення різних бюрократичних проблем (суди,
ОВІРи, районні та міські ради по всій Україні).

гру 1996 - вер 1998 Помічник директора ресторану
McDonalds Ukraine LTD, Харків
-Управління персоналом;
-Розробка цінової політики, проведення акцій та
систематичний моніторинг конкурентів;
-Управління виробництвом та продажами, включаючи
замовлення, списання, переобліки, інвентаризацію,
планування та досягнення планів з виручки, ФОП, PnL;
-Проведення акційних та маркетингових заходів для
збільшення привабливості магазину;
-Підготовка звітності та надання інформації вищому
керівництву;
-Взаємодія з контролюючими органами для дотримання
законодавства;
-Взаємодія з аутсорсинговими компаніями, безперебійна
робота обладнання;
-Дотримання санітарних норм та забезпечення касової
дисципліни;
-Участь у відкритті нових об'єктів, забезпечення їхнього
успішного запуску.

НАВИЧКИ

Стратегічне планування та
впровадження

Проектне управління
Стандарти
обслуговування
Комерційна політика та
цінова політика

Маркетинг
Управління персоналом

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: