Резюме від 29 березня 2024 PRO

Артем

Регіональний менеджер, особистий водій, помічник керівника, управляючий справами

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Особистий водій, помічник керівника. Керуючий господарством та справами.

з 07.2019 по 07.2023 (4 роки)
Приватна компанія, Київ (Приватні особи)

Сімейний водій. Особистий водій. Особистий помічник. Керуючий господарством та справами.
Супровід керівника. Супровід при підборі персоналу в компанію. Ведення необхідної звітності. Організація різних заходів. Виконання особистих доручень. Забезпечення комфортного та безпечного пересування. Контроль за технічним станом автомобілів. Ведення звітності щодо витрат. Контроль та оплата рахунків. Доставка цінних вантажів та документації, контроль поточної роботи бізнесу. Виконання особистих та професійних доручень. Дотримання пильності, конфіденційності та субординації. Маю досвід керування автомобілями бізнес класу. Тощо...

Співзасновник. Керівник.

з 11.2013 по 05.2019 (5 років 6 місяців)
Рідний Край, Київ (Видавництво, поліграфія)

Продажи B2B та B2C. Пошук нових клієнтів (роздріб, опт, великий опт) по всій Україні та за її межами. Робота з клієнтами, реалізація своєї продукції, контроль якості, контроль відвантаження та оплати. Навчання та розвиток нових регіональних менеджерів з продажу, планування їх відряджень та роботи з пошуку нових точок та продажів. Контроль роботи на складі та виробництві, а також забезпечення всім необхідним для якісної роботи. Контроль, навчання та забезпечення всім необхідним офіс-менеджерів. Дистанційна робота з дизайнерами. Закупівля та контроль витратних матеріалів. Тощо...

Регіональний менеджер з продажу (продажи B2B та B2C)

з 04.2011 по 08.2013 (2 роки 4 місяці)
НДЛ, Київ (Видавництво, поліграфія)

Робота з клієнтами (роздріб, опт, великий опт) у регіонах по всій Україні. Співпраця з друкарськими видавництвами, регіональними дирекціями УкрПошти. Продаж, відвантаження, контроль оплати. Пошук та розробка нових клієнтів та торгових точок. Навчання нових менеджерів, контроль над ними та їх роботою, прийом звітів про виконану роботу.

Співзасновник та прораб приватної фірми з надання послуг будівництва та ремонту

з 07.2007 по 01.2011 (3 роки 6 місяців)
Дельта-РемБуд, Київ та область (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Пошук нових житлових та не житлових об'єктів для ремонту. Погодження конкретних термінів, видів послуг та оплати за них. Складання кошторису та забезпечення всім необхідним (матеріали та інструменти) для якісної роботи майстрів. Здійснення контролю якості та термінів виконання будівельно-ремонтних робіт. Здача об'єкта та розрахунки за виконану роботу із замовником та будівельниками.

Спеціаліст з продажу нерухомості. Керівник АН

з 03.2006 по 03.2010 (4 роки)
Дельта 18, Київ (Нерухомість)

Пошук та розробка нових об'єктів нерухомості, пошук нових клієнтів для купівлі-продажу та оренди. Супровід та допомога оформлення угоди (купівля-продаж, оренда). Навчання нових співробітників та контроль їхньої роботи. Робота з державними та приватними службами ( ДЗК. БТІ, землевпорядними організаціями, нотаріусами, адміністраціями...) Маю досвід та займаюсь у вільний час по сьгоднішній день купівля-продаж заміської нерухомості.
Суміщення двох вакансій - Співзасновник та прораб приватної фірми з надання послуг будівництва та ремонту з 07.2007р.

Освіта

НУХТ (Національний Університет Харчових Технологій)

Економічний. Економіка підприємств, Київ
Вища, з 2000 по 2006 (6 років)

Знання і навички

Здатність до навчання Організаторські здібності Комунікабельність Продуктивність Пунктуальність Відповідальність Привітність

Додаткова інформація

Одружений. Виховую доньку. Шкідливих звичок не маю( взагалі ). Знання ПК та соц.мережі на рівні користувача. Наявність водійського посвідчення та особистого авто (Volkswagen passat B7), водійський стаж 23 роки. Комунікабельність. Пунктуальність. Почуття гумору. Організаційні здібності. Відповідальність за поставлені задачі. Вміння мислити масштабно і логічно. Швидко навчаюсь і розвиваюсь. Готовність до відряджень, достатньо добре знаю Київ та міста України.
Військовий квиток на руках. Звільнений від мобілізації, маю закордонний паспорт та дозвіл на виїзд за кордон.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: