Резюме від 2 травня 2024

Наталя

Керівник відділу, адміністратор, помічник керівника, менеджер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст зі страхування

з 01.2013 по 01.2022 (9 років)
СК "Союз-Дніпро", Маріуполь (Фінанси, банки, страхування)

Керування агентською мережею, розвивення та навчання агентів, консультування клієнтів та продаж страхових послуг, звітність за всіма напрямками діяльності підприємства. Безпосереднє спілкування та робота з керівниками мед закладів, фінансовими підприємствами, держструктурами, транспортними та державними установами. Досвід в сфері врегулювання збитків, прийняття та оформлення пакету документів для виплатної справи, представництво в суді та спілкування з держструктурами в ході збору необхідних документів, осмотр та складання актів пошкодшенного майна.
Робота з програмним забезпеченням, комп'ютерними програмами, базами, реєстрами. Великий досвід спілкування з людьми, стресостійкість, комунікабельність, ввічливість.

Освіта

Донецька державна академія управління

Менеджмент, Донецьк
Вища, з 2004 по 2009 (5 років)

Знання і навички

Пунктуальность Доброзичливість Ведення переговорів Впевненість Майнове страхування Особисте страхування Уміння аналізувати Страхування відповідальності Укладання договорів Продаж страхових продуктів Ділове листування Ведення клієнтської бази Водійські права кат. B MS Office MS Excel Неконфліктність Адаптивність Зосередженість

Додаткова інформація

Багаторічний досвід в сфері страхування, ведення агентської мережі (більше 40 чоловік), укладання договорів страхування, консультування клієнтів. Робота с електронними базами та реєстрами, ведення переговорів, прийом документів при ДТП, оформлення актів огляду, листування з держслужбами. Співпраця з медзакладами, роддомами, банками, підприємствами.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: