Резюме від 7 лютого 2024 PRO

Катерина

Офіс-менеджер, продавець-консультант

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Комірник-комплектувальник

з 06.2021 по 11.2021 (5 місяців)
ПП "Осан", Харків (Медицина, здравоохранение, аптеки)

Збір та комплектація замовлень зі сканером, згідно списку товару. Перевірка товару на брак, кількость та якість товару перед відправкою. Упакування товару перед відправкою. Щомісячна інвентаризація. Підтримка порядку на складі.

Продавець-касир

з 06.2018 по 09.2019 (1 рік 3 місяці)
Супермаркет "Баскет", Харків (Розничная торговля)

Розміщення товару на полицях магазину згідно норм та правил, ротація товару, планограмма зі стандартами компаніїї. Контроль відповідальності зважування, маркування товарів. Работа з ваговим товаром. Наявність цінників згідно товару, контроль якість термінів придатності товару. Періоцінка товару. Підготовка товару до інвентаризації. Ведення касової книги. Впорядкування товару на складі, згідно норм компанії. Підготовка товару пред продажем та його викладка. Оформлення вітрин. Консультація покупців у торговому залі, виявлення їх потреби та допомога в підборі товару.

Касир торгового залу

з 08.2014 по 09.2018 (4 роки 1 місяць)
Сільпо, мережа супермаркетів, Харків (Роздрібна торгівля)

Відкриття/закриття зміни, виконная X/Z звітів, касова дисципліна, Переоцінка товару, касова зона. Контроль та маркування зваженої продукції.

Касир-контролер

з 09.2010 по 12.2013 (3 роки 3 місяці)
Супермаркет "Таргет", Харків (Роздрібна торгівля)

Відкриття/закриття зміни, виконная X/Z звітів,(касовий апарат, та POS-термінал), касова дисципліна, Переоцінка товару, касова зона. Контроль та маркування зваженої продукції. Виконання інкасування коштів. Ведення касової книги. Збирання розмінної монети.

Освіта

ХТЕК КНТУ

Фінанси, Харків
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Знання і навички

Робота з касовим апаратом Инвентаризація Планограмма Оформлення вітрини Виконання X/Z звітів Робота ТСД Виконання звітів POS термінал Сканер PDF Переоцінка товару MS Excel MS Word Заповнення приходний/расходний касовий ордер паперовий варіант. Навички роботи WMS-збір товару Інтернет

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Французька — початковий

Рекомендації

Гладкова Дар`я Олександрівна

Гладкова Дар`я Олександрівна

Касир торговельного залу, супермаркет "Сільпо"

Контактні дані приховані

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

Добрі комунікативні навички, пунктуальність, стресостійкість, охайність, чесність, старанність, уважність, відповідальність та націлення на результат. Вміння працювати в команді та забезпечувати гармонійні взаємини з колегами. Вміння працювати з людьми різного рівня й статусу. Уважне ставлення до правил та дотримання процедур. Здатність до навчання і прагнення до особистого розвитку. Чітке виконання доручень керівника Компанії. Висока комунікабельність та вміння працювати з людьми.
Бажання вчитися та розвиватися, здобувати нові знання. Розвивати себе і компанію.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: