Резюме від 24 лютого 2024 Файл

Світлана

Технолог, зав. виробництвом, шеф-кухар

Вік:
41 рік
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

КОНТАКТИ

ПІБ Світлана
e-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
номер телефону +3080683871181
адреса 14029, м.Чернігів,

МЕТА: робота за фахом техніка-технолога харчової промисловості,зав. виробництвом,шеф-кухаря з подальшим кар’єрним зростанням

КОМПЕТЕНЦІЇ
Професійні знання: володіння кухарськими навичками (знання заходів, вміння швидко і точно визначати потрібну кількість рідини, сипучих продуктів, спецій, температурних режимів і т.д.); уміння розбиратися в якості та свіжості продуктів;
володіння технологією швидкого приготування страв, сервірування столів; знання санітарно-гігієнічних норм в місцях громадського харчування; уміння розподіляти і координувати роботу обслуговуючого персоналу; самостійне приготування фірмових страв закладу; уміння самостійно приймати рішення, нести відповідальність; організую стабільну роботу виробництва. Підберу і навчу персонал. Налагоджу роботу з постачальниками. Складу професійне меню і тех. картки.

Навички та вміння: впевненість, стресостійкість, комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, здатність швидко навчатися, вміння працювати в команді, організаторські здібності, вміння орієнтуватися і приймати рішення в нестандартних ситуаціях.

КАР’ЄРА, ДОСВІД РОБОТИ
Дата: 2006-2010 торгівля,виробництво
Посада: технолог
Функції: управління персоналом, введення нових страв та формування технологічних карт
Досягнення: практичне удосконалення професійних навичок.

Дата: 2018-2024 громадське харчування
Посада: Завідувач виробництва
Функції: організація стабільної роботи виробництва; управління персоналом, технологія швидкого приготування страв; обробка первинної документації; робота з постачальниками.
Досягнення: практичне удосконалення професійних навичок.

ОСВІТА
Дата: 1999-2002 р.р
Назва навчального закладу: Чернігівський комерційний технікум
Професія, спеціальність: технік-технолог
Дата: 2005-2007 р.р.
Назва навчального закладу: Чернігівському державному інституті права, соціальних технологій та праці
Професія, спеціальність: бухгалтер, спеціальність «Фінанси».
Дата: 2007-2010 р.р.
Назва навчального закладу: Чернігівський державний інститут економіки і управління
Професія, спеціальність: бухгалтер, спеціальність «Бухгалтерський облік та аудит»

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Додаткові навички: практичний стаж роботи за спеціальністю; навички оформлення звітів та їх подання у відповідні органи; володіння ПК.
Іноземні мови: англійська мова (зі словником).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: