Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Наталія

Спеціаліст з організації і проведення навчання

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник підприємства

з 06.2020 по нині (3 роки 11 місяців)
Товариство з обмеженою відповідальністю Навчально-консультаційний центр "ЛІДЕР", Суми (Освіта, наука)

Продовжила свою попередню діяльність. Останні декілька років займаюсь навчанням та підготовкою спеціалістів для виконання робіт підвищеної небезпеки, а також організацією та проведенням навчання у сфері охорони праці. Маю досвід: з формування навчальних груп, починаючи з пошуку потенційних клієнтів, а також підтримання співпраці з вже існуючими; з пошуку викладачів залежно від напряму навчання; з пошуку та підбору навчальних матеріалів; зі складання навчання планів і програм навчання. Вмію працювати з платформами для дистанційного навчання. Комунікативна. Відповідальна.

Начальник навчального сектору

з 09.2018 по 06.2020 (1 рік 9 місяців)
Державне підприємство "Сумський експертно-технічний центр Держпраці", Суми (Державні організації)

Організація і проведення навчання спеціалістів сторонніх організацій з питань охорони праці і безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки у відповідності до вимог відповідних нормативно- правових актів: формування навчальних груп (робота з існуючою базою, а також пошук нових клієнтів), підбір викладачів, розробка нових напрямів навчання, контроль ведення самого процессу, організація перевірки знань з залученням комісії Управління Держпраці, оформлення і видача посвідчень встановленого зразка. Робота також включала ведення господарської частини процесу: оформлення договірної документації в програмі 1С Бухгалтерія, виставлення рахунків, оформлення актів виконаних робіт.

Економіст з договірних та претензійних робіт

з 04.2013 по 09.2018 (5 років 5 місяців)
Державне пвдприємство "Сумський експертно-технічний центр Держпраці", Суми (Державні організації)

Займалась оформленням договірної документації підприємства у програмі 1С Бухгалтерія : договори, рахунки, акти виконаних робіт, ведення звітності щодо стану виконання робіт, підготовка щомісячних, квартальних, річних звітів. Також вела документацію щодо фіксування і видачі результатів робіт. Також до функцій належало ведення роботи з замовниками щодо заборгованості. Набула великого досвіду щодо спілкування з замовниками, у тому числі з вирішення спірних питань.

Освіта

Сумський державний університет

Інженерний факультет, кваліфікація спеціаліст за напрямом «Інженер-еколог», Суми
Вища, з 1995 по 2000 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Головний навчально методичний центр (м. Київ), отримала кваліфікацію експерт технічний з організації і проведення навчання

2019, місяць

Знання і навички

Уважність Організаторські здібності Проведення тренінгів MS Office Проведення зустрічей в Zoom Швидкий набір тексту Ведення звітності Користувач 1С MS Excel Доброзичливість Уміння аналізувати Розробка плану навчання Пунктуальність Охорона праці на виробництві Продуктивність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Маю великий досвід щодо комунікацій з потенційними клієнтами на усіх рівнях. Досвід комунікацій і співпраці зі сторонніми організаціями та співробітниками. Досвід методиста, досвід розробки презентацій, навчальних матеріалів. Вмію працювати з великою кількістю інформації. Вмію ефективно взаємодіяти в команді для досягнення результату.
Моя грамотність на високому рівні, маю аналітичне мислення, педантичність, уважність до деталей, гнучкість.
Хочу продовжувати займатися саме сферою навчання.
Проживаю у місті Суми. Готова працювати дистанційно. За необхідності можу виїзжати у відрядження. Маю власне авто та посвідчення водія.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: