Резюме від 25 січня 2024

Денис

Майстер з ремонту комп'ютерної техніки

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний Універчитет Харчових Технологій, Черкаський Державний Університет.

Факультет інформаційних технологій і систем, Факультет економіки та управління.
Вища, з 2016 по 2023 (7 років)

Знання і навички

Неконфліктність Налаштування ПЗ Користувач ОС Windows Акуратність Паяння Налаштування ПК MS Office Налаштування ОС Збірка ПК Прошивка пристроїв

Знання мов

Українська — просунутий

Додаткова інформація

Молодий та самостійний спеціаліст з багаторічним досвідом у сфері ноутбуків та інформаційних технологій. Почавши з ремонту корпусів та обслуговування систем охолодження, швидко розвинувся в напрямку ремонту та налаштування ноутбуків та відеокарт.

В моєму портфоліо успішні проекти зі збірки та обслуговування майнинг ферм для клієнтів з різних регіонів, включаючи м.Сміла та м.Черкаси. Володію досвідом роботи з відеокартами та асіками різних поколінь, проводжу їх прошивку для оптимальної продуктивності. Також здобував практичний досвід у налаштуванні локальних мереж у лікарнях та робочих станцій в офісах.

Під час навчання на ступені студента вдало поєднував цю діяльність з основними заняттями. З огляду на переїзд у нове місто два роки тому, був змушений призупинити свою підприємницьку діяльність, проте залишаються прагнення та бажання відновити її в новому місці проживання.

Мої навички включають не лише технічний бік ремонту та обслуговування, але й вміння ефективно спілкуватися з клієнтами, розуміти їхні потреби та надавати професійні консультації. Готовий взяти на себе відповідальність за виконання завдань у сфері інформаційних технологій та ноутбуків та привнести свій досвід у новий колектив та професійне середовище.

Схожі кандидати

Майстер з ремонту комп'ютерної техніки
20000 грн, Івано-Франківськ, Дистанційно

Майстер з ремонту комп'ютерної техніки
Івано-Франківськ, Дистанційно

Майстер з обслуговування комп'ютерної техніки
30000 грн, Івано-Франківськ, Львів , ще 7 міст

Інженер з ремонту комп'ютерної техніки
Івано-Франківськ, Богородчани

Майстер з ремонту телефонів
Івано-Франківськ

Майстер з ремонту телефонів
Івано-Франківськ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: